GORAN SEBELIC Cropix
NEMA PREDAJE

Bjelica: Jako sam razočaran, u teškoj smo situaciji. Ali, ostajem trener dok predsjednik tako želi...

‘U negativnom smo razdoblju, izgubili smo samopouzdanje, teško nam je postići pogodak...‘
Piše: SNObjavljeno: 06. kolovoz 2022. 23:57

- Bila je ovo izjednačena utakmica, Istra je zabila taj jedan gol, zasluženo pobijedila i na tome im čestitam, rekao je u uvodu vidno razočarani trener Osijeka Nenad Bjelica nakon poraza njegove momčadi od u Puli (1:0).

IZVJEŠTAJ I GOL S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

To je četvrta utakmica Osijeka u nizu bez pobjede, tri od te četiri su izgubili, na zadnje tri nisu zabili gol:

- U negativnom smo razdoblju, izgubili smo samopouzdanje, teško nam je postići pogodak, noge su teške. Imali smo i danas dobrih i šansi i polušansi, krenuli smo s dva napadača i Caktašem iza njih, kasnije smo probali s Fiolićem i dvojicom novih napadača, opet nije išlo, ustvrdio je Bjelica, koji je pritom pohvalio mladog Bakića, koji je ušao u nastavku i bio jedna od rijetkih svijetlih točaka u osječkim redovima.

- Jako smo razočarani sa zadnje tri utakmice, u teškoj smo situaciji, pokušat ću probuditi momčad, tvrdi osječki strateg, što znači da ne razmišlja o predaji.

Na izravno pitanje o budućnosti odgovorio je: - Ne razmišljam o ostavci. Razgovarao sam već s predsjednikom, on želi da ostanem. Možemo pričati ponovno, ali dok čelnik našeg kluba tako misli, ja ću biti trener...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 03:04