GORAN MEHKEK/CROPIX
KAKVA NAVALA!

Blagajne u Splitu pod potpunom opsadom: Pogledajte koliko je ulaznica za derbi prodano u samo pet sati!

Već sada je jasno da pada apsolutni rekord Poljuda ove jeseni. Navijači su pohrlili po karte...
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 16. prosinac 2021. 14:58

U samo pet sati četvrtka prodano je 9.000 ulaznica. Ne bi to bilo čudno da nije u pitanju obična prvenstvena utakmica, dvoboj koji ne odlučuje prvaka. Ali, ljudi su pohrlili kupiti ulaznice za dvoboj s Osijekom i već danas je, do zaključenja pisanja ovih redaka prodano ukupno više od 16.000 ulaznica što je ujedno i rekord HNL utakmica na Poljudu ove jeseni. Dvoboj s Rijekom kojeg je pratilo 15.967 gledatelja držao je prvo mjesto u segmentu posjeta, ali Osijek će "debelo" premašiti tu brojku.

image
JOSKO PONOS/CROPIX

"S obzirom da naši navijači od početka ove sezone ulažu veća sredstva u kupnju ulaznica i plaćanje testova za Covid potvrdu, klub je odlučio ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima kao poklon omogućiti svojim najvjernijima da po sniženim cijenama pohode poljudski stadion i bodre momčad u posljednjoj utakmici ove polusezone. Ulaznice za sve tribine prodavat će se po cijeni od 30 kuna, a ulaznice za djecu do 14 godina po cijeni od 5 kuna. Iznimka su jedino ulaznice za sektore VIP Silver i Zapad Premium.", objavio je Hajduk.

image
JOSKO PONOS/CROPIX

Četvrtak je prvi dan slobodne prodaje ulaznica, a navijači su pohrlili kao da je sve besplatno i kao da je zadnji dan. Je li razlog jedinstvena cijena od 30 kuna teško je reći, jer primjerice sjeverna tribina je inače imala redovnu cijenu ulaznice od 50 kuna. Najveća je ušteda za Zapad koji je za sve ostale utakmice bio po 90 kuna, odnosno na dan utakmice po 100 kuna. Ovog puta je pitanje hoće li za nedjelju ostati nešto u slobodnoj prodaji, jer kako je danas krenula jagma rekao bi netko neupućen da se igra neka finalna utakmica. Sva prodajna mjesta u Splitu su bila pod golemom opsadom navijača, a slična je situacija bila i kroz internet prodaju. Osijek bi mogao napuniti kompletni Poljud, otići i preko 30.000 navijača.

image
JOSKO PONOS/CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 05:16