Gennaro Gattuso

 ANTE CIZMIC Cropix
BIJELI SLAVILI U DERBIJU

Gattuso: ‘Zašto me stalno pitate o šansama? Novi igrači? Ne znam koliko novca ima, pitajte Kalinića‘

‘Pred dva tjedna mi je rečeno da nema novca za kupovinu, pred tri dana nešto drukčije‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 31. kolovoz 2024. 23:46

Nogometaši Hajduka u susretu su 5. kola SuperSport HNL-a na Poljudu slavili protiv Osijeka s 1:0. Strijelac je bio Marko Livaja u 56. minuti. Nakon utakmice, trener Hajduka Gennaro Gattuso, ponudio je svoje viđenje susteta.

- Prvo poluvrijeme ? Igrali smo sa jednom momčadi koja je puno bolja nego što pokazuje njihov položaj na ljestvici. U obrambenom dijelu je naša četvorka sa dva zadnja vezna odigrala jako kvalitetnu defanzivu. Naš je uspjeh što im nismo dopustili posjed. Ne znam zašto mi po stoti put postavljate pitanje o šansama. Koliko su šansi gosti napravili, mogu i ja vas to pitati. Žao mi je što nisam ranije zadovoljio nekim pogotkom svih vas što pratite Hajduk. Najzrelija utakmica? Svidjela mi se utakmica, slažem se da je bila zrela utakmica - rekao je Gattuso pa nastavio:

- Novi igrači? Ne znam tko će doći, morate pitati sportskog direktora. Ne znam koliko novca ima. Pred dva tjedna mi je rečeno da nema novca za kupovinu, pred tri dana nešto drukčije. Naša je jedina zadaća raditi, a tko će doći ili neće, to morate pitati Kalinića ili predsjednika. Ako netko dođe može doći samo onaj koga klub može priuštiti. Dajaku i Benrahou? Dugo nisu igrali, a mogu doprinijeti našoj igri. Učinak 11 od 15 bodova? Trebali smo imati barem dva boda više, ona dva sa Lokomotivom. Dinamo? Igramo na njihovom stadionu, oni su jači od nas, ali idemo se tamo boriti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 10:44