Mario Zebec

 RONALD GORSIC Cropix
KONTROVERZNA SITUACIJA

VIDEO: Je li Osijek teško oštećen na Poljudu? Zebec bi zbog ključne odluke mogao biti ukoren

Zebec se pak može pravdati kriterijem koji je imao tijekom utakmice
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 01. rujan 2024. 07:12

U 56. minuti Marko Livaja zabio je krasan pogodak za Hajduk. Međutim, u začetku te akcije Hajdukov stoper Prpić imao je vrlo sporan duel s igračem Osijeka Nejašmićem, što je vidjela i VAR soba pa je suca Zebeca pozvala da pogleda snimku. U VAR sobi bio je Jović, koji je očito bio stava da je Prpić napravio prekršaj, jer inače ne bi zvao Zebeca da pogleda snimku.

Zebec je dosta dugo gledao sporni duel, potom je krenuo prema terenu, pa se još jednom vratio. Je li na tom povratku vidio nešto što mu je u prvom gledanju promaklo? Kako god, Zebec je ostao pri stavu da Prpić nije napravio prekršaj te je priznao Hajdukov pogodak.

DETALJ POGLEDAJTE U VIDEO (4:30 min)

Vidjet ćemo što će reći Komisija za suce, te francuski šef Layec, ali realne su šanse da bi Zebec mogao biti "ukoren" zbog toga što nije prihvatio sugestiju VAR-a. Zebec se pak može pravdati kriterijem koji je imao tijekom utakmice, jer je puštao dosta čvrste duele, poglavito u prvom poluvremenu.

Recimo, start na Pukštasu koji je prodirao prema kaznenom prostoru u vrlo obećavajućoj situaciji nije svirao kao prekršaj. Mnogi su stava da je i to bio prekršaj....

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 10:44