Kristijan Lovrić

 TOM DUBRAVEC Cropix
TURNIR U VUKOVARU

Zvijezda Osijeka operirana, momčad se sprema za okršaj s najboljim klubom Bosne i Hercegovine

Očekuje se kako će trener Bijelo-plavih protiv Širokog na travnjak poslati najbolje što u ovom trenutku ima
Piše: Gradimir DjukarićObjavljeno: 23. rujan 2022. 13:54

Prvenstvenu stanku u Gradskom vrtu su proveli radno. Nakon tjedna u kojem se radilo intezivno, dva puta dnevno, Rene Poms će u subotu povesti momčad u Vukovar gdje će se za vikend održati tradicionalni Memorijalni turnir Blago Zadro. Bijelo-plavi će u polufinalu (subota, 13 sati) igrati protiv trenutnog lidera BiH prvenstva Širokog Brijega u čijim redovima ima dosta Osječanima dobro poznatih lica.

Za početak, pomoćni trener u redovima Širokog je nekadašnji napadač Bijelo-plavih Stanko Bubalo dok dres "plavo-bijelih" nose nekadašnji Bijelo-plavi Mihael Kuprešak, koji je u Gradskom vrtu proveo deset godina i prošao sve uzrasne kategorije Škole nogometa te Marijan Ćavar koji je za momčad iz Gradskog vrta igrao u sezoni 2018/19. te zabilježio 15 nastupa. Idućeg protivnika Osječani će doznati u poslijepodnevnim satima nakon utakmice između domaćina turnira Vukovara 1991. te Slaven Belupa.

Očekuje se kako će trener Bijelo-plavih protiv Širokog Brijega na travnjak poslati najbolje što u ovom trenutku ima, no bez obzira na rezultat prve utakmice, u nedjelju će u finalu ili dvoboju za treće mjesto, Osijek na teren izaći s kombiniranom momčadi sastavljenom uglavnom od igrača B ekipe koja će iznimno biti pojačana s nekoliko nogometaša iz Pomsove svlačionice koji u posljednje vrijeme nisu dobijali puno šansi. Inače, Memorijalni turnir Blago Zadro imat će za vikend svoje deveto izdanje. Pobjednik prvih sedam turnira bio je Široki Brijeg, dok je lanjski turnir osvojila vinkovačka Cibalija.

U međuvremenu, iz Gradskog vrta su obznanili kako je Kristijan Lovrić uspješno operirao trbušni zid u osječkoj bolnici. Zahvat je prošao u najboljem redu, a nakon obaveznog mirovanja Lovrić će početi s rehabilitacijom prije uključivanja u rad s ostatkom momčadi.

- Hvala cijelom liječničkom timu na čelu s dr. Bornom Kovačićem. Zahvat je prošao dobro i razmišljam samo o što kvalitetnijoj rehabilitaciji. Idemo dalje u nove pobjede, jedva čekam vratiti se na teren - poručio je Lovrić za klupske stranice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 09:42