BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX Cropix
VRHUNAC PRVENSTVA

Najveći hrvatski derbi igra se na Poljudu 12. ožujka: Hajduk će prvi put ove godine ugostiti Dinamo

U ožujku su na rasporedu nove tri dionice Prve HNL nakon kojih sijedi reprezentativna pauza
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 28. veljača 2022. 06:49

Veljača odlazi u povijest, hrvatski prvoligaši svoju će utrku nastaviti u trećem mjesecu 2022. godine nakon što su u njoj odradili pet ligaških kola. U ožujku su na rasporedu nove tri dionice Prve HNL nakon kojih će momčadi na dvotjednu reprezentativnu pauzu.

Sljedeće kolo koje je na rasporedu od 4. do 6. ožujka proći će bez velikih derbija, ali vodeća četvorka bit će na velikim iskušenjima. Osijek već u petak gostuje kod goropadne Lokomotive, koja nema namjeru momcima iz Gradskog vrta olako prepustiti bodove. U goste će od aspiranata za naslov i Hajduk, ali dva dana kasnije. Istra 1961 u nedjelju će ugostiti Splićane i pokušati ponoviti listopad 2020. kad su ih posljednji put svladali.

Dinamo i Rijeka bit će domaćini Šibeniku i Slavenu Belupu, obje se utakmice igraju u subotu. Na papiru izgleda lako, na travnjaku ne bi trebalo biti...

Najveći derbi hrvatskog nogometu igra se 12. ožujka u 18 sati, subota će biti dan kada će Hajduk po prvi put ove sezone ugostiti Dinamo. Dan kasnije Osijek dočekuje Goricu, a Rijeka ide u goste Hrvatskom dragovoljcu. Prvenstveni ožujak zaključuje se vikend potom, u subotu 19. ožujka Rijeka gostuje u Velikoj Gorici, Hajduku dolazi Lokomotiva, dok će u nedjelju Dinamo biti gost Koprivnice, a Osijek Šibenika.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 16:08