Damir Čanadi

 NIKSA STIPANICEV Cropix
TRAŽI SE NASLJEDNIK

Šibenik ostao bez trenera: Klub objavio sporazumni raskid ugovora nakon samo deset kola

Zasad se još ne zna tko će preuzeti klupu hrvatskog prvoligaša koji se nalazi na 7. mjestu ljestvice
Piše: SNObjavljeno: 24. rujan 2022. 14:47

Šibenik je dana obavijestio javnost o smjeni na klupi nakon 10. kola HNL-a. Dosadašnji trener Damir Čanadi napušta klub, a novi trene bit će imenovan u narednim danima. Priopćenje Šibenika prenosimo ucijelosti.

"HNK Šibenik s.d.d. ovim putem obavještava medije i javnost o tome da gospodin Damir Čanadi više nije trener prve momčadi HNK Šibenik. HNK Šibenik i Damir Čanadi sklopili su sporazumni raskid suradnje.

Damir Čanadi preuzeo je klupu prve momčadi u lipnju ove godine, te je vodio HNK Šibenik u ukupno 10 službenih susreta SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Tijekom svog mandata, kao prvi trener Narančastih u SuperSport HNL-u, ostvario je 1 pobjedu, 2 poraza i 7 neriješenih rezultata uz gol razliku 8:7.

Ovim putem klub sa Šubićevca želi se zahvaliti treneru Čanadiju na svim postignutim rezultatima, zalaganju i doprinosu te Damiru želimo puno sreće u nastavku karijere, kako na privatnom tako i na poslovnom planu.

Novi trener prve momčadi HNK Šibenika bit će predstavljen u narednim danima, o čemu ćemo Vas pravovremeno obavjestiti", stoji u priopćenju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 20:58