Martin Baturina

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
VELIKA NADA

Dinamova nova ‘desetka‘ nakon sjajnog nastupa: ‘Hvala Bruni Petkoviću! Ovo je moj posao - golovi i asistencije‘

"Moramo bolje realizirati sve te šanse, ali bitno je da ih mi stvaramo, lako ćemo za golove".
Piše: SNObjavljeno: 24. srpanj 2022. 10:19

Dinamo je u 2. kolu HNL ove subote deklasirao Slaven Belupo sa 5:1, a mogao je zabiti barem još toliko po stvorenim prilikama.

Teško je takav rasplet bilo predvidjeti nakon eksplozivnog početka i jedanaesterca za Slaven u 39. sekundi utakmice.

Naime, Josip Mišić je na otvaranju skrivio penal, no kasnije je bio jedan od glavnih generatora rezultatskog preokreta i potpune dominacije Dinama.

"Napravim glupost u prvoj minuti, skrivim jedanaesterac, Livaković ga obrani i opet se lopta odbije izvođaču pa zabije na prazan gol. Srećom, brzo smo se vratili, dominirali svih 90 minuta i zasluženo pobijedili", rekao je Mišić za Dinamovu službenu stranicu.

"Ne pamtim kad smo zadnji put ovako visoko pobijedili, moglo je biti i uvjerljivije, čak možda i s dvoznamenkastim brojem pogodaka. Ali, nećemo se sad žaliti, moramo i popraviti realizaciju da bude što bolja. Idemo s dobrim raspoloženjem u Sjevernu Makedoniju".

Martin Baturina pokazao je ponovno da će biti pravo pojačanje Modrih. Vratio je Dinamo u život brzim golom za 1:1, a nakon toga je kreirao igru gostiju iz Zagreba.

"Loše smo krenuli u utakmicu, nesretno smo skrivili jedanaesterac odmah u prvoj minuti, ali nakon toga smo se dobro vratili, zabili dosta golova, a mogli smo i još više. Sve je dobro završilo. Znali smo da se možemo vratiti, da smo kvalitetniji, a na kraju smo to i pokazali", rekao je Baturina i najavio uzvrat 2. pretkola Lige prvaka protiv Škupija u Skoplju.

"Moramo bolje realizirati sve te šanse, ali bitno je da ih mi stvaramo, lako ćemo za golove".

Upravo ste vi odigrali dopadljivu utakmicu s mnoštvom lijepih poteza, dodavanja, zabili pogodak za izjednačenje, a predstavili se i u dresu s novim brojem, s desetkom na leđima, bilo je jedno od pitanja za Baturinu

"Prvo, hvala Bruni Petkoviću što mi je dao taj broj, a što se tiče golova, dodavanja... To je moj posao, zabijati i asistirati. Sretan sam što sam zabio i nadam se da će biti još pogodaka", zaključila je Dinamova ‘desetka‘.

Linker
24. srpanj 2022 10:21