Jamal Musiala i Samy Mmaee

 RONALD GORSIC Cropix
KANONADA BIVŠIH HAJDUKOVACA

‘Dogodila se najveća sramota u povijesti hrvatskog nogometa! A ovo je i poruka Dinamovim internet navijačima...‘

Joško Jeličić i Hrvoje Vejić na zanimljiv su način prokomentirali krizu hrvatskog prvaka
Piše: SNObjavljeno: 23. rujan 2024. 20:10

Velika kriza trese Dinamo. Poraz u najvećem derbiju od Hajduka na domaćem terenu, zatim katastrofa u Münchenu 9:2, a na kraju blamaža u Koprivnici i pobjeda Slaven Belupa 4:1.

Na početku sezone govorilo se na sva zvona da igrači koji sjede na klupi Modrih mogu osvojiti naslov u HNL-u, a sada su četiri boda iza prve Rijeke, obistinila se ona "tko visoko leti, nisko pada"... Utakmicu protiv Slaven Belupa, ali i Bayerna u emisiji MaxSporta komentirali su Joško Jeličić i Hrvoje Vejić:

- Dogodila se najveća sramota u povijesti hrvatskog nogometa. Ovo je poruka Dinamovim internet navijačima da se ne valja rugati drugima. Previše ima grupica u svlačionici Dinama. Mora se znati hijerarhija. Znam da su igrači Bayerna kvalitetniji... Dinamo je potjerao Jakirovića, ali ja se ne slažem s tim. Koji je to sad trener slobodan, a da ga Dinamo može dovesti? Treneru koji dođe u Dinamo preporučujem dobar ugovor i veliku otpremninu - započeo je Jeličić, koji je odao priznanje Mariju Kovačeviću:

- Divim se Mariju Kovačeviću. Zamišljam govor uoči utakmice čovjeka koji je dobio najveću životnu borbu. Igrači mu sigurno vjeruju. Kapa do poda, Mario.

Kritizirao je i stopere Dinama, Samyja Mmaeea i Maximea Bernauera:

- Mmaeeov je govor tijela bio jako loš. On je spustio čarape, raspustio kosu. Nisi Sergio Ramos. Nisi ni tako dobar, ni tako lijep. A ni Bernauer nema kvalitetu za Dinamo. Rekao sam to sto puta, sad govorim i 101. put.

Vejić je rekao da bi teško povjerovao u ovaj scenarij prije, recimo, 20 dana:

- Da mi je netko rekao prije 20 dana da će se Dinamo ovako raspasti, teško bih to povjerovao. Nogomet je teško predvidjeti. Znao se Hajduk ovako raspasti, u Dinamu se to rjeđe događalo. U Hajduku su se znali događati ovakve situacije, a sad vidimo da je i Dinamo ranjiv. Nije lako sad odabrati trenera iako je Dinamo atraktivan jer igra Ligu prvaka - kazao je, a onda istaknuo:

- Agbekpornu je u utakmici protiv Dinama izgledao kao kombinacija Redonda i Roya Keanea. Vodim djecu od 12 godina i kad mi rade ovakve poteze, dobijem slom živaca.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:12