Hajduk i Varaždin igrali su prijateljski dvoboj u siječnju

 PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix
SPAS OD VRUĆINE

Varaždin i Hajduk postigli dogovor s vodstvom HNL-a, utakmica dobila novi, znatno prihvatljiviji termin

Nema utakmice u subotu u HNL-u, osim te, pa nije bilo problema oko usuglašavanja stavova
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2022. 16:59

Varaždin i Hajduk dogovorili su se da će svoju utakmicu 3. kola HNL-a koja se igra ove subote, umjesto u predviđenih 18.55 sati, igrati u kasnijem terminu, onom od 21 sat.

Bila je to velika želja oba kluba zbog velikih vrućina koje ovih dana vladaju Hrvatskom. Iako se za vikend najavljuje popuštanje toplinskog vala, klubovima je u interesu da uvjeti za igru budu što bolji...

- Zajedničkim dogovorom, HNK Hajduk i NK Varaždin prihvatili su prijedlog vodstva lige te će subotnja utakmica, zbog mogućih visokih temperatura, biti odigrana u kasnijem terminu - onom u 21:00 umjesto dosadašnjeg 18:55 - stoji na službenoj Facebook stranici NK Varaždina.

Jedina je to utakmica u subotu u HNL-u pa nije bilo nikakvog problema glede pomicanja termina. Inače, glavni sudac utakmice Varaždin - Hajduk bit će Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Luka Pajić iz Rijeke i Dario Kolarević iz Zagreba, a četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca Marjan Tomas iz Osijeka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 19:43