NIKSA STIPANICEV Cropix
SMANJEN I IGRAČKI KADAR

Varaždinci nisu uspjeli pronaći sparing partnera, pa će pretposljednju provjeru imati sami protiv sebe

Kovačevićevi nogometaši danas će se razračunati u međusobnom dvoboju
Piše: I. HercegObjavljeno: 07. siječanj 2023. 12:19

Potraga za suparnikom u pretposljednjoj utakmici ovozimskih priprema nije uspjela, pa će nogometaši Varaždina danas odraditi međusobni ogled.

U ranim popodnevnim satima treneru Mariju Kovačeviću predstavit će se gotovo kompletan raspoloživi kadar s kojim dočekuje nastavak Supersport HNL-a. Zanimljivo, poslije revijalnog susreta Stari - Mladi, odigranog uoči Božića, bit će to drugo predstavljanje Varaždina kod kuće. Ostane li vrijeme povoljno kao i proteklih dana, vjerojatno će se utakmica odigrati na glavnom travnjaku, u suprotnom su na raspolaganju i pomoćni tereni.

Inače, u aktualnim pripremama momčad Varaždina igrala je u gostima u Sloveniji, Šibeniku, Mađarskoj, Italiji i Koprivnici, a završni ispit čeka je sljedeće subote kod kuće protiv slovenskog prvoligaša Domžala.

Zanimljivo je da su u varaždinskom klubu već sada, dosta daleko od službenog početka zimskog prelaznog roka, ispunili veliki dio najave o redukciji igračkog kadra. Klub su do sada napustili Peco, Posavec, kao i Brekalo i Čubelić s posudbe, a njihov primjer slijedio je i Mato Stanić, koji se vratio u Rijeku. Iza njega u Varaždinu je ostalo devet nastupa u HNL-u (od toga tri čitavu utakmicu) s ukupno 502 minute, a možemo slobodno dodati i stvarno solidan dojam.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 15:40