SN
POGLEDAJTE NAJAVU

Kreće novo kolo FANTASY HNL: Dinamo ponovno rastrčan i moćan, Osijek i Rijeka veliki favoriti, Hajduk...

Pitanje je samo što će Krznar i suradnici procijeniti, koga sve od igrača odmarati nakon Tottenhama
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 19. ožujak 2021. 09:48

OSIJEK - LOKOMOTIVA
Osječani imaju određenih problema s ozljedama, prije svih Lončara, koji je vrlo bitan stoper. Međutim, trebao bi igrati danas. Ostali su na broju i s dosta samopouzdanja nakon što je Osijek slavio u Šibeniku s 4:0. Vjerojatno će Santini i Mierez još jednom zajedno početi utakmicu, što znači da je upitna pozicija Bohara.


Lokosi imaju novog trenera Samira Toplaka, čiji je jedini zadatak ostaviti klub u ligi. Toplak se sigurno neće nadigravati u Gradskom vrtu. No, teško će napraviti i neke značajnije izmjene glede momčadi, jer kadar Lokosa jako je tanak.

SLAVEN BELUPO - ISTRA 1961
Strahovito važna utakmica za obje momčadi, a možda mrvicu više za Slaven Belupo koji bi s porazom doista došao na rub ponora. Slaven ne igra loše, u zadnje dvije utakmice protiv Rijeke uzeo je samo bod, a mogao je barem tri. Pretpostavka je da bi mogla zaigrati ista postava kao i protiv Rijeke u srijedu.


Gosti su u velikoj seriji, prepuni samopouzdanja. Tu iznenađenja u udarnih 11 sigurno neće biti, jer momčad koja pobjeđuje se ne mijenja. Puljanima nedostaje tek Bosančić zbog žutih kartona.

HAJDUK - ŠIBENIK
Splićani utakmicu igraju pod imperativom, jer jedino ih još četvrto mjesto u prvenstvu može odvesti u Europu. Kačaniklić bi se trebao vratiti u postavu, vjerojatno i Umut. Livaja kao da je pao u formi, dugo nije igrao prije dolaska u Hajduk, a tu su ga dočekale utakmice svaka tri dana.


Labrović navodno neće biti na vratima gostiju, jer se zna da ide u Rijeku pa bi Šibenčani htjeli isprobati Rogića. Sahiti će sigurno opet biti jako motiviran, kao i Jurić, jer obojica nisu prošla na Poljudu. S tim da je Sahiti još uvijek igrač Hajduka.

RIJEKA - VARAŽDIN
Riječani su u Koprivnici napokon slavili nakon punih 10 utakmica. Dobra je vijest i Drmićev gol, jer švicarski napadač očito je sad već dobro pripremljen i igra sve bolje. Vjerojatno će zaigrati ista postava kao i u Koprivnici.
Gosti će sigurno biti slabiji za Đuraseka, koji ima žute kartone. ​Koliko je Rijeci utakmica bitna za izlazak u Europu, toliko je i gostima bitna u borbi za ostanak.

DINAMO - GORICA
Što reći o Dinamu nakon veličanstvene predstave protiv Tottenhama? Pitanje je samo što će Damir Krznar i suradnici procijeniti, koga sve od igrača treba odmarati. No, vjerojatno će momčad ipak biti vrlo jaka, jer utakmica je bitna. Očekujemo ponovno rastrčan i moćan Dinamo.


Gorica dolazi rasterećena, jer čvrsto drži treće mjesto i ako u Maksimiru uhvati bod, to će joj biti veliki kapital. Špikić će sigurno biti jako motiviran protiv svog budućeg kluba, a bit će zanimljivo pratiti i Lovrića, koji klasom pokušava parirati Oršiću.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
19. travanj 2024 02:28