RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Krznar oduševljen: ‘Pa zašto baš sad reprezentativna stanka? Krenuli smo kao nabujala rijeka‘

‘Danima smo radili na tome - prva stvar na sastanku bio je broj brzinskih akcija, kilometri...‘
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. listopad 2021. 20:04

U glasu Damira Krznara očitavalo se zadovoljstvo svime onime što je Dinamo prikazao protiv Sigećana, apsolutno zasluženo hvalio je svoje igrače na sva zvona.


- Prekrasna večer, puno nam je toga polazilo za nogom, osam prekrasnih pogodaka. Ima nešto za čime možemo žaliti, baš žalimo što je pauza zbog reprezentacije! Lijepo nam je krenulo, sad smo krenuli kao nabujala rijeka, šteta što se sad sve prekida, ali samo na 14 dana, nadamo se da će se nastaviti. Iskrene čestitke, kapa do poda, svakome od 20 igrača u momčadi i onima na tribini, svi su bili fantastičan tim, osjetila se povezanost među njima, vratili smo jedni drugima na predivan način. Pribojavali smo se HNL-a nakon Genka, imate bezbroj primjera gdje nakon takvog pražnjenja u Europi dolazi do emotivnog i fizičkog pražnjenja, pada, dva-tri dana smo radili da ostanemo s tom dozom energije i trke. Prva stvar na sastanku prije utakmice bio je broj brzinskih akcija, kilometri, broj duela, u tome moramo biti bolji od Dragovoljca i po svemu tome bili smo odlični - kazao je Krznar te još podvukao:

https://www.google.com/url?q=https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWlnLDJDOWksMA==&sa=D&source=hangouts&ust=1633362751178000&usg=AOvVaw1oD7_6t0mD0oIcEMybxPIp


- Imamo slatke brige kod odabira momčadi, ali morate ostaviti igrače koji su razina Dinama čak i izvan kadra. Puno smo puta ponavljali da imamo 25 igrača koji mogu biti dio prve postave i to se sad i pokazalo. Najljepši gol? Svi su golovi bili prekrasni, taj prvi je otvorio vrata, nakon 2:0, 3:0 padnu kočnice. Puno toga lijepoga se izrodilo, imam takav profil igrača da su svi virtuozi u svom poslu.


Sijedi, dakle, stanka?
- Razdvajamo se, odlaze mnogi na reprezentaciju, nadam se da će se i vratiti ovako dobro raspoloženi. Vidimo se uskoro na Rujevici, vjerujem da ćemo biti u istom ovakvom tonu.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix


Davor Mladina, pak, potcrtao je da je u prvom poluvremenu njegova momčad izgledala bolje od rezultata. Za razliku od drugoga...
- Odolijevali smo Dinamu kvalitetno, imali šansu za 1:1, primili smo nesretan gol u nadoknadi prvog dijela, imali smo peh, igrač nam se okliznuo na prvoj stativi. S prvim poluvremenom sam zadovoljan, ali u drugom dijelu, vidjela se kvaliteta Dinamovih igrača, vidjela se razika u svakom udarcu na gol. Naš golman nije mogao ništa obraniti, a vidite kakav je rezultat - kazao je trener Dragovoljca.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 16:22