NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
‘TO JE NAŠA PREDNOST‘

Krznar otkrio pravi razlog za kiks i poslao jaku poruku: ‘Mi smo i dalje prvi, Dinamu to mjesto pripada‘

Nakon razočaravajućeg remija na Šubićevcu protiv Šibenika (1:1) oglasio se trener Dinama
Piše: SNObjavljeno: 03. travanj 2021. 20:38

"Očekivano teška utakmica za nas s obzirom da smo praktički tek jučer odradili prvi zajednički trening. Uvijek su utakmice nakon okupljanja reprezentacije teške. Svi naši igrači koji su bili u reprezentaciji su ostvarili nekakv uspjeh, pa su došli emocionalno prazni. Pokušali smo sve da ih brzo spojimo, da pokušamo tu utakmicu sa Šibenikom privesti na najbolji način, da pokušamo tako reći na mišiće, ali ta utakmica se pretvorila u brzopletost i trebalo nam je vremena da uđemo u neku pas igru, da uhvatimo konekciju. Prvih 20 ili 30 minuta je izgledalo jako loše, nakon toga se vraćamo u igru, u drugom dijelu dominiramo, postižemo pogodak i šteta je što nismo izdržali do kraja", objasnio je Krznar.

Koliko je bitno da je Dinamo i dalje prvi na ljestvici?

"Jako je bitno da smo i dalje prvi, Dinamu to mjesto pripada i vjerujemo da ćemo na kraju prvi presjeći vrpcu", dodao je Krznar.

*Kako dalje zbog teškog ritma?

"Bit će teško, ali naša je snaga što nominalno 18 ili 19 igrač uvijek mogu donijeti nešto više. Mislim da ćemo se ravnopravno boriti za prvo mjesto u prvenstvu i Europi. Žao mi je što blagdane nećemo provesti u boljem ozračju, sigurno bi nam pobjeda pomogla u tome, kao i navijačima, ali idemo dalje. Ništa nije izgubljeno, sve je u našim nogama", zaključio je Dinamov trener.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 12:55