ANTE CIZMIC/CROPIX
MOTIVACIJA ZA UZLET

Lukša Jakobušić poslao pismo svim navijačima Bijelih, evo što im poručuje: ‘Želim moćan i jak Hajduk!‘

"Ako stvari uvijek radimo isto, ne možemo očekivati drugačiji rezultat", rekao je Jakobušić.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2021. 22:12

Predsjednik HNK Hajduk Lukša Jakobušić poslao je pismo svim navijačima Hajduka. Ono je objavljeno unutar poziva svim navijačima da se učlane u klub u 2021. godini. Prenosimo ga u cijelosti:

"Želim da ovo pismo doživite kao jednu vrstu promjene i preispitivanja. Ako stvari uvijek radimo na isti način, ne možemo očekivati drugačiji rezultat. Bezuvjetnu ljubav i emociju smo osjetili i tijekom 70. rođendana Torcide koja je spektakularnim vatrometom pokazala svu moć i raskoš. Želim da i Hajduk bude takav. Jak, moćan, prkosan i gospodski. Hajduk čija će slika i ponos prenositi diljem Hrvatske, Europe i svijeta', piše Jakobušić.

Naglasio je kako želi da 2021. godina bude ona u kojoj će se Hajduk promijeniti.

"Protekla godina bila je prepuna izazova u svakom pogledu, privatno i poslovno. Godina preispitivanja dosadašnjeg načina života, prekretnica za buduće razdoblje. Neka 2021. bude godina uzleta, godina promjena, godina stvaranja rezultatski moćnog i jakog Hajduka kakvog smo svi zavoljeli i radi kojeg osjećamo tu nevjerojatnu ljubav. Da bismo to mogli, potrebno nam je zajedništvo i međusobno poštovanje. Tek je 110 godina iza nas, a toliko toga ispred nas, a da nismo ni svjesni... Od srca Vam želim drugačiju i uspješniju 2021. godinu", napisao je predsjednik Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 09:59