RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
SuperSportske HNL fantasy

Ma kakav Valdas, Tomić, Bjelica ili Kopić - ti možeš bolje! Složi HNL fantasy ekipu i nadmudri prijatelje

Najveći derbi kola očekuje nas u nedjelju na Maksimiru gdje se sastaju dvije najjače momčadi HNL-a
Piše: PROMOObjavljeno: 26. siječanj 2022. 14:28

S povratkom najdražeg nam HNL-a na scenu ponovno stupa i naš SuperSportske HNL fantasy. Vraćamo se s drugom polusezonom u kojoj tijekom preostalih 16 kola dijelimo ukupno 125.000 kuna nagrada.

image
SN

Ispred nas su i 2 derbija koja se igraju u subotu i nedjelju. Prvi je Dalmatinski derbi na Šubićevcu u kojem se sastaju Hajduk i Šibenik. Zadnja utakmica u Šibeniku donijela nam je iznenađenje jer su domaćini slavili s 2-0 u utakmici u kojoj su “Bili” promašili nekoliko zicera, dok je domaćin iskoristio svoje 2 šanse i uzeo 3 boda. To je bila utakmica u kojoj su gosti iz Splita igrali bez Livaje, a nakon svega 20 minuta ostali su i bez Krovinovića koji je morao izaći iz igre zbog ozljede. I ovoga puta očekuje se jednako zanimljiv susret, a vidjet ćemo i kako će Šibenik izgledati pod novim trenerom Ferdom Milinom.

image
MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix

Najveći derbi kola očekuje nas u nedjelju na Maksimiru gdje se sastaju dvije najjače momčadi HNL-a u posljednjih nekoliko sezona. Rijeka stiže na noge Dinamu u sezoni u kojoj su u 3 nastupa protiv Modrih upisali 2 remija i pobjedu (prolaz u četvrtfinalu Kupa | 1-3 na Maksimiru). Sve utakmice obilovale su pogocima, preokretima, dobrim akcijama i atraktivnim nogometom. Isto možemo očekivati i na otvaranju druge polusezone jer će obje momčadi zasigurno nastupiti s otvorenim gardom, kao što je bio slučaj i u svim dosad odigranim utakmicama koje su bile prave poslastice za gledatelje. Posebno zanimljiv bio je posljednji susret na Rujevici u kojem su “Fiumani” izdominirali Zagrepčane u prvom poluvremenu, da bi u drugom aktualni prvaci uzvratili udarac preko Petkovića koji je realizirao 2 penala i Andrića koji je na kraju gostima donio bod.

image
SN

Osim derbija iz kojih možeš birati najbolje igrače lige, donosimo ti po prvi puta i novu funkcionalnost - GRUPE! Ako želiš razbiti svoje prijatelje u fantasyju nudimo ti da kreiraš privatnu grupu te iz kola u kolo pratiš vaše rezultate. Unutar grupe imat ćeš zasebnu tablicu, chat i listu fantasy liga.

Svaki igrač SuperSportske fantasyja može biti uključen u ukupno 15 grupa. Svaka grupa može imati maksimalno 30 članova. Kako možeš napraviti grupu s prijateljima? Samo klikni na “Stvori grupe” unutar sekcije “Moje grupe”, kreiraj svoju grupu i pozovi prijatelje da se prijave. Natjecanje će se odvijati kroz mini-duele na način da ćeš svako kolo igrati duel protiv drugog prijatelja po principu svatko sa svakim. Pobjednik duela osvaja 3 boda, poraženi ostaje na 0 bodova, a u slučaju remija oba prijatelja nose po jedan bod.

Unutar grupe postojat će 2 tablice koje će prikazivati ukupni poredak. Na jednoj će biti zbrojeni bodovi mini-duela između tebe i tvojih prijatelja, dok će na drugoj biti ukupni poredak vaše grupe po osvojenim fantasy bodovima u tom natjecanju.

Nikako ne smiješ propustiti ovu priliku. Složi grupu i pokaži da si najbolji, TI protiv prijatelja - pa da vidimo tko bolje poznaje HNL. Zaigraj naš SuperSportske HNL fantasy jer najdraže loptanje na hibridnim travnjacima nam se napokon vraća.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 22:01