StoryEditor
 GORAN MEHKEK/CROPIX
Uoči ispita u Puli

Mamić pred posljednje gostovanje najavio odlazak igrača na odmor, pa naglasio: ‘Bez prava na krivi korak‘

Modri gostuju na Drosini protiv momčadi koja je uvijek motivirana kad joj u grad stigne Dinamo.
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2020. 15:40

Dinamo će svoju pretposljednju ovosezonsku zadaću imati u Puli, bit će to ujedno i zadnje gostovanje u HNL-u prije kratkog odmora...

- Ne trebamo govoriti da smo u dobrom raspoloženju kad smo izgubili derbi s Hajdukom, a nismo bili dobri ni u utakmicama prije te. Moramo ovu postkorona eru okončati tako da se vratimo na pobjednički kolosijek, nemamo alternativu. Istra se još uvijek nada da će zadržati svoj prvoligaški status kroz dodatne kvalifikacije, sigurno da su motivirani, Dinamo je uvijek motivacija - rekao je Zoran Mamić, sportski direktor i aktualni trener Modrih.

Nakon uvodnih riječi podcrtao je da njegova momčad ne bi smjela dodatno iskompromitirati svoj ovosezonski plasman i konačni bodovni učinak.

- Nemamo više pravo na krivi korak. Vjerujem da smo pronašli dobar model i da smo shvatili koji su problemi, siguran sam da ćemo već u Puli odigrati puno bolje nego protiv Hajduka - rekao je Mamić pa nastavio:

- U svjetlu činjenice da je pauza između dviju sezona jako kratka te da brzo počinjeno s pripremama za ono što nas čeka u europskim kvalifikacijama, neki od igrača koji su iznijeli najveći teret u ovoj sezoni dobit će slobodno nakon utakmice u Puli.

Linker
17. srpanj 2020 15:41