StoryEditor
Nenad Bjelica i Matjaž Kek
 SRDJAN VRANCIC/CROPIX
SLOVENSKI MEDIJI

Matjaž Kek ostaje izbornik Slovenije! Ipak ništa od Dinama? ‘Iznenadili su me hrvatski mediji‘

Bivši trener Rijeke ostat će na izborničkoj funkciji, donosi Dnevnik.si
Autor: SNObjavljeno: 10. srpanj 2020. 20:54

Matjaž Kek, prema informacijama koje je objavio Dnevnik.si u petak kasno poslijepodne, ostat će izbornik Slovenije i zahvalit će se Dinamu na ponudi.

"Prije godinu i pol prihvatio sam ulogu izbornika slovenske reprezentacije s najvećom radošću i časti. Iako sam bio razočaran rezultatom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, moram živjeti s činjenicom da smo si postavili dugoročan posao", izjavio je za slovenski portal uz naslov koji ne ostavlja prostora - špekulacijama:

"Matjaž Kek ostaje izbornik Slovenije".

image
SCREENSHOT/DNEVNIK.SI

Otkrio je da sastanak s predstavnicima Saveza nije zaključen dogovorom prema kojem  bi mogao preuzeti prvaka Hrvatske.

"Iznenadile su me objave u hrvatskim medijima", dodao je za taj portal:

"Moj posao u Sloveniji je dugoročan".

Više o tome možete pročitati - ovdje.

Iz Dinama su, otkrile su Sportske novosti, najavili da traže ‘trenera teškaša’, etabliranog stručnjaka koji iza sebe ima rezultate i pravi pedigre.

Matjaž Kek jest taj, posjeduje sve ono što traže u Maksimiru. S Rijekom je napravio čudesan rezultat, društvo s Rujevice osvojilo je povijesni naslov prvaka Hrvatske, pod njegovim vodstvom Riječani su osvojili i dva Hrvatska nogometna kupa, a pamtimo i sjajna europska izdanja.

Kek je od Rijeke stvorio klub koji je poslije Dinama postao drugi najbolji u državi. Ima jaku osobnost, baš kao što su je imali treneri poput Vahida Halilhodžića ili Nenada Bjelice, koji su s Modrima postizali zapažene europske dosege, rezultate pred kojima se trebalo nakloniti do poda.

Prema ovome što se da iščitati iz Slovenije, Kek bi želio posao u Dinamu, ali čini se - ne može. Ugovorom je vezan do 2022. godine...

Linker
10. srpanj 2020 21:25