StoryEditor
Zoran Mamić
 GORAN MEHKEK/CROPIX
Potraga za pravim igračem

Moro je prodan, a Dinamo odmah kreće u akciju! Mamić hoće igrača koji će odmah biti prevaga

Mamiću su nakon odlaska More ostali Ademi, Jakić, Franjić, Gojak, Majer i Ivanušec...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. kolovoz 2020. 10:10

Čim je dogovoren transfer Nikole More, u Maksimiru su krenuli u akciju, Dinamo ipak želi dovesti još jednog veznog igrača. Bacili su pipke na nekoliko strana, a želja je prvenstveno igrač iz inozemstva.

Već dulje Modri gledaju više igrača na svim pozicijama, sad će krenuti po nekoga od njih, vidjet ćemo na kraju koga će uspjeti dovesti, dosad nijedno ime nije isplivalo.

Podsjetimo, odlaskom More, u veznom su redu Zoranu Mamiću ostali Ademi, Jakić, Franjić, Gojak, Majer i Ivanušec. Brojna i kvalitetna konkurencija, ali u Maksimiru očito misle da im za Ligu prvaka treba još jedno jako ime, igrač koji će odmah, čim dođe biti prevaga. Hoće li takvoga uspjeti upecati, dakako, tek ćemo vidjeti, to je uvijek lutrija, premda, kako čujemo, među potencijalnim pojačanjima ima vrlo zanimljivih igrača. No, o tom potom, kad neko ime postane konkretno i aktualno.

image
Nikola Moro i Kristijan Lovrić
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Što se stopera tiče, potraga i dalje traje, ali dojma smo da su se u Maksimiru malo ohladili od Argentinca Alana Franca. Zavrzlama s njegovom željom da dođe u Dinamu i Independenteova odbijanja Dinamove ponude još je aktualna, ali pitanje je koliko se Modrima isplati time baviti.

Naime, Argentinci ne igraju nogomet od ožujka, tamo se sezona nije nastavila, igrači još i ne treniraju zajedno (trebali bi krenuti u ponedjeljak) pa je upitno u kakvom je fizičkom stanju Franco i koliko bi mu trebalo da se vrati u formu uz, ionako, realno dugačku prilagodbu na Europu. Ne bi čudilo da se nakon Sigalija i Franca Modri ipak okrenu drugim, bližim tržištima. 

Linker
08. kolovoz 2020 10:14