StoryEditor
Podcast Sportskih novosti
 SPORTSKE NOVOSTI
PODCAST SPORTSKIH NOVOSTI

‘Može li Osijek zaprijetiti Dinamu, što čeka Hajduk i zašto ovakva Rijeka ne može opstati na tržištu‘

‘Da Mišković nije posudio svoja četiri milijuna eura, Rijeka bi već sada bila u velikim problemima‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2020. 19:15

Završena je 1. HNL, no ostale su još dvije velike nepoznanice - tko će osvojiti Kup Hrvatske (finale Lokomotiva - Rijeka u subotu) i tko će iduće sezone biti deseti prvoligaš (Istra ili Orijent, prva utakmica u nedjelju na Kantridi, uzvrat tri dana kasnije u Puli).

A novo prvenstvo kreće već za malo više od dva tjedna. Hoćemo li ponovno gledati dominaciju Dinama i mogu li se modri probiti do Lige prvaka? Hoće li Hajduk nakon 15 godine bez titule i osam godina bez drugog mjesta konačno napraviti značajniji iskorak? Može li Lokomotiva i dalje biti svojevrsni hit lige? Je li sazrelo vrijeme da se Osijek umiješa u borbu za trofeje? Kako će funkcionirati Miškovićeva Rijeka?

Na sva ta i brojna druga pitanja, kao npr. hoće li HNL i u idućoj godini, unatoč zahtjevnim napose ekonomskim uvjetima u kojima će egzistirati, i dalje biti tako kvalitetna i neizvjesna, odgovorili su u našem podcastu glavni urednik Sportskih novosti Robert Šola, dugogodišnji kolumnist SN-a iz Pule Robert Matteoni i urednik web izdanja Sportskih Siniša Sušec.

Pogledajte podcast:

Linker
30. srpanj 2020 19:25