ANTE CIZMIC/CROPIX
SADA JE SVE MOGUĆE

Na pomolu preokret: Evo kada će biti poznata budućnost Marina Brbića u Hajduku!

Nezahvalno je predviđati procese u Hajduku, ali poruke Perasovića i Stanića bile su vrlo jasne
Piše: Sportske novosti/Jurica RadićObjavljeno: 14. srpanj 2020. 12:31

Nadzorni odbor HNK Hajduk sastat će se na fizičkoj sjednici u petak kako bi raspravio o ostavci predsjednika kluba Marina Brbića koju je ovaj podnio u ponedjeljak.

- Nadzorni odbor HNK Hajduk će o ostavci predsjednika Uprave Marina Brbića raspraviti i odlučiti na fizičkoj sjednici u Splitu koja će se održati u petak 17. srpnja 2020. godine - javnost je izvijestio predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović na službenim stranicama kluba.

Perasović je prije jasno naglasio da "bez kontinuiteta upravljanja i struke ne može biti ni rezultata na terenu". Kada je to izgovarao znao je da bi Brbić uskoro mogao ispuniti svoje moralno obećanje i upravo zbog toga, ako je suditi po njegovoj izjavi, prihvaćanje Brbićeve ostavke ne doima se kao izgledan scenarij.

Nezahvalno je predviđati procese u Hajduku, ali razvidno je da su Perasović kao čelnik NO, te Stanić kao prvi čovjek struke dosada su "držali leđa" Brbiću i Tudoru.

- Bole nas porazi, svi ih teško proživljavamo. Razumijemo razočaranje, gnjev i ljutnju zbog niza poraza. To je sasvim legitimno i svi se tako osjećamo. Međutim, u Nadzornom odboru smo i više nego svjesni da bez kontinuiteta upravljanja i struke ne može biti ni rezultata na terenu. Uviđamo i štetnost ponavljanja šok-terapije kao obrasca ponašanja u krizi. NO će u cilju očuvanja stabilnosti nastojati osigurati nastavak svih upravljačkih i stručnih aktivnosti pokrenutih u klubu, a za koje smatramo da su kvalitetne te da će već u skoroj budućnosti pokazati i pozitivne učinke na terenu - stajalo je u prijašnjoj izjavi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 07:51