RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
‘DOBRO DA SAM UOPĆE IGRAO‘

‘Nadam se da ću se kad-tad vratiti u Hrvatsku!‘ Zadnji derbi zvijezde Dinama nije završio kako je želio

‘Kod primljenoga gola je bila greška u komunikaciji sa suigračima, dogodi se‘, kaže Joško Gvardiol.
Piše: Nikola Lipovac/JL/SNObjavljeno: 06. svibanj 2021. 15:30

Joško Gvardiol na Poljudu je odigrao svoj posljednji najveći derbi HR nogometa. Na kraju sezone mlada Dinamova zvijezda seli u RB Leipzig, napušta Modre i HNL, i na kraju sigurno malo žali što u toj utakmici nije ispoisao povijest. Dinamo je naime, imao sjajnu priliku prvi put u povijesti srušiti Hajduk četiri puta u sezoni.

- Žao mi je što nisam ostvario sve četiri pobjede u sezoni nad Hajdukom, ali drago mi je da sam ih uopće igrao. Nadam se i da ću se vratiti kad-tad u Hrvatsku – kazao je 19-godišnji mladi hrvatski reprezentativac pa se osvrnuo na utakmicu:

- Slažem se s trenerom, podjela bodova je najpravednija. Imali smo mi puno prilika, ali nismo reagirali na najbolji način, ali imali su i oni, da si ne lažemo. Bilo je dosta autoputa na stranama, da smo više koristili te bokove bili bismo ih stvorili još više, možda bi nas malo i sreća pogurala k drugom pogotku i pobjedi Sad se moramo okrenuti utakmici s Rijekom. Kod primljenoga gola je bila greška u komunikaciji sa suigračima, dogodi se. Hajduk? Na pravoj je sad razini, skupit će još bodova do kraja – kazao je Gvardiol.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 06:15