Prelijepa vojnikinja

Ovo je najljepša djevojka na svijetu: Uspoređuju je sa Sophijom Loren i Angelinom Jolie

Nakon što je dvije godine za redom bila nadomak ovoj laskavoj tiutli, ovogodišnji joj je izbor donio naziv najljepše ispred 99 drugih konkurentica.

Već tri desetljeća TC Candler tradicionalno bira sto najljepših lica u protekloj godini. Ovoga puta titula najljepše otišla je mnogima potpuno nepoznatoj djevojci iz Izraela koja je 2018. proglašena trećom najljepšom, ispred svoje sumještanke Gal Gadot, dok je 2019. godine bila drugo najljepše lice na svijetu.

Yael Shelbia je 19-godišnjakinja koja se bavi glumom i manekenstvom, a trenutno služi obvezni vojni rok u izraelskom zrakoplovstvu.

Iako mnogima nepoznata, Yael se već godinama bavi manekenstvom, a njezin službeni Instagram profil prati više od milijun pratitelja.

"Staklena" put, besprijekoran ten, zavidna linija i prodorno plave oči u svijetu manekenstva pokazale su se kao njezin najveći adut zbog čega je već više puta dospjela na naslovnice, za sad uglavnom izraelskih modnih magazina.

Da je riječ o djevojci iznimne ljepote možda najbolje govore usporedbe - neki govore kako je vrlo nalik Sophiji Loren, drugi je uspoređuju s Angelinom Jolie, a treći s poznatom joj kolegicom, američkom manekenkom i glumicom Emily Ratajkowski.

Ipak, Yael ste, iako možda niste znali, zamijetili u reklamnim kampanjama za beauty brendove Kim Kardashian i Kylie Jenner.

Inače, lijepa manekenka navodno je u ljubavnoj vezi sa 16 godina starijim milijunašem Brandonom Korffom, koji je je navodno deportiran iz Izraela jer je prekršio pravila karantene kada je tajno posjetio svoju lijepu djevojku.

Tko su joj bile konkurentice, pogledajte u nastavku.

Linker
17. travanj 2024 15:10