EOLIS Air Manager uspješno štiti vaše zdravlje

Potvrđeno najbolja zaštita od Covid 19 u zatvorenom prostoru

Na hrvatskom tržištu dostupan je jedini patentirani pametni uređaj za pročišćavanje zraka u zatvorenim prostorima EOLIS Air Manager koji potvrđeno, u svega deset minuta, uništava više od 99% virusa Covid 19 u aerosolu.
EOLIS Air Manager

Sada je već dobro poznato i znanstveno potvrđeno kako se Covid-19 zaraza širi kapljično zrakom i kako boravak u zatvorenim prostorima koje se redovito ne provjetravaju i dezinficiraju donosi visoki rizik zaraze. I dok nas ovih dana obasipaju upozorenjima o redovitom provjetravanju zatvorenih prostorija moramo biti svjesni da postoji veliki broj objekata i prostora u kojima to nije moguće ili je otežano.

Od nedavno je i na hrvatskom tržištu dostupno revolucionarno i učinkovito rješenje zaštite za takve vrste objekata i prostora, a koje uvelike smanjuje rizik od zaraze virusom Covid-19. Riječ je o certificiranom pročistaču zraka EOLIS Air Manager koji već u prvih 10 minuta rada u zatvorenom prostoru u kojem je instaliran, provjereno i potvrđeno brojnim znanstvenim ispitivanjima, uništava 99,6% virusa Covid-19 u aerosolu. Osim protiv Covid-19 uređaj Eolis Air Manager štiti i od brojnih drugih zaraznih bolesti te mirisa i alergena u zraku.

EOLIS Air Manager jedini je patentirani pametni uređaj na hrvatskom tržištu koji jamči zdrav zrak! Riječ je o uređaju koji zahvaljujući višestrukim, visokokvalitetnim i učinkovitim filtrima uspješno pročišćava zrak u prostoriji uz gotovo stopostotnu zaštitu od prijenosa zaraze virusom Covid-19. Uspješno se primjenjuje u prostorima gdje se okuplja veći broj ljudi kao što su ugostiteljski objekti i hoteli, poslovni prostori i uredi, bolnice, ordinacije i stomatološke klinike, škole i dječji vrtići, saloni za uljepšavanje, banke, poštanski uredi i slični javni prostori u kojima svakodnevno postoji visoki rizik od zaraze. Uređaj se jednako uspješno koristi za očuvanje kvalitetnog i zdravog zraka i u privatnim domovima za smještaj starijih osoba!

image
EOLIS Air Manager

EOLIS Air Manager opremljen je većim brojem senzora koji u stvarnom vremenu određuju razinu onečišćenja u prostoru, razlikujući hlapljive organske spojeve (VOC) i fine čestice (PM2,5) u zraku. U uređaj je ugrađen sustav za filtriranje sastavljen od medicinskih filtera (certificirano prema EN 1822) poput filtera HEPA H13 za učinkovito filtriranje mikročestica, filtera ULPA U15 za učinkovito filtriranje nanočestica te dodatnih filtera s aktivnim ugljenom vrlo visoke gustoće. To znači da EOLIS Air Manager jedinica za filtriranje može osigurati uklanjanje čak 99,997% sitnih čestica (PM10, PM2,5), mirisa, VOC-a, prašine, bakterija, isparenja, plina i još mnogo toga! Uz visokokvalitetne filtere ovaj uređaj nudi i mogućnost dodatnog pročišćavanja prostora i aktivnim kisikom poznatijim kao Ozon O3. Ovom se funkcijom, po vlastitom odabiru prilikom aktiviranja uređaja, stvara aktivni kisik odnosno Ozon O3 za dubinski tretman uklanjanja najtvrdokornijih zagađenja u prostoru.

image
EOLIS Air Manager

EOLIS Air Manager odlikuje i zanimljiv ekološki dizajn te mogućnost odabira boje samog uređaja prema vlastitoj želji, u ponuđenim opcijama. Uređaj stvara iznimno nisku razinu buke u prostoru te nosi oznaku nagrade "Observeur du Design" za svoj inovativan dizajn.

EOLIS Air Manager dostupan je u dvije verzije – za prostor od 60 ili prostor od 120 četvornih metara s ugrađenim jednako snažnim, provjerenim i učinkovitim filterima. Na hrvatskom tržištu uređaj je dostupan i u opciji najma na 36, 48 ili 60 mjeseci te dolazi s garancijom na tri godine uz mogućnost jednostavnog produljenja na pet godina!

image
EOLIS Air Manager

Za više informacija posjetite www.eolisair.com.hr.

image
TESTIRANJE
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:04