CROPIX
 RONALD GORSIC
VELIKI DOBITAK

Nema više nagađanja! Dinamo potvrdio jednu od najvažnijih vijesti: ‘Moja prva želja je bila ostati‘

‘Obitelj i ja se osjećamo sjajno u Zagrebu i Dinamo je klub u kojem želim provesti još puno lijepih trenutaka‘

Iako je do jučer bila neizvjesna njegova budućnost u dresu Modrih, francuski branič Kevin Théophile-Catherine nastavlja svoj nogometni put u dresu Dinama.

U subotu je postignut dogovor oko svih detalja novog trogodišnjeg ugovora na koji je Kevin Théophile-Catherine stavio svoj potpis te time potvrdio kako će i dalje ostati član plave svlačionice.

- Moram priznati kako se sjajno osjećam. Moja prva želja je bila ostati u Dinamu. Obitelj i ja se osjećamo sjajno u Zagrebu i Dinamo je klub u kojem želim provesti još puno lijepih trenutaka. Posljednje dvije godine napravili smo velike stvari, ali ostao sam da napravimo korak dalje u odnosu na sve do sada – rekao je Kevin po potpisu ugovora.

image
CROPIX
ANTE CIZMIC

Théophile-Catherine u Dinamo je stigao iz francuskog prvoligaša Saint-Etiennea prije dvije godine. U međuvremenu je upisao više od pedeset nastupa za naš klub, između ostalog igrao je u Ligi prvaka te Europa ligi. U dresu Dinama osvojio je naslov prvaka Hrvatske prošle sezone kada je bio i važan dio momčadi na putu u europsko proljeće.

Linker
18. srpanj 2022 15:08