Nenad Bjelica na Poljudu
 TOM DUBRAVEC/CROPIX
ČEKA NOVI ANGAŽMAN

Nenad Bjelica u Maksimiru! Bivši trener Dinama navratio u Zagreb, a poznat je i razlog...

"Rastali smo se korektno, dogovorili smo sve uvjete i tu nema baš nikakvih problema", rekao je Nenad
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 25. lipanj 2020. 08:27

U utorak prije podne, bivši Dinamov trener Nenad Bjelica, navratio je u - Maksimir! Ali, nije bio u Dinamovim prostorijama, popio je kavu s prijateljima i nekim bivšim suradnicima u obližnjem u Maxi pubu, ugostiteljskom objektu na južnom ulazu u stadion...

- Privatno sam došao nakratko u Zagreb. Odmaram s obitelji u Klagenfurtu i čekam priliku za novi trenerski posao - rekao nam je Bjelica istaknuvši:

- Nisam bio u klubu, nema potrebe. Rastali smo se korektno, dogovorili smo sve uvjete i tu nema baš nikakvih problema.
Priča o Bjeličinu možebitnom odlasku u Fenerbahče postaje prošlost, no ovih se dana aktualizirao trenerski angažman u Betisu, u kojem je Bjelica proveo dvije igračke sezone, od 1996. do 1998. godine. Ima li istine u tim nagađanjima i koliko ste blizu odlaska u Sevillu?

- Zasad nije bilo službenog kontakta iz kluba. Istina, zvali su me španjolski novinari, dao sam nekoliko intervjua, ali iz andaluzijskog me kluba nitko nije nazvao. Vidjet ćemo što će biti, prema nekim informacijama među četvoricom sam kandidata za Betisovu klupu, u dolazećim danima i to će se rasplesti - kaže Bjelica, kojem su za stol prilazili mnogi poznanici i čestitali na osvojenom naslov prvaka Hrvatske s Dinamom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 08:02