NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
SLAŽE SE VLASNIČKA STRUKTURA

Nova lica na Šubićevcu: U Šibenik stigli potencijalni novi suvlasnici, ulazi li u klub strani kapital?

Svi bi simpatizeri kluba voljeli da se napravi i rezultatski iskorak, ali i onaj na infrastrukturi
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 28. travanj 2021. 22:06

U utorak je na Šubićevcu prijepodne bilo vrlo prometno. Dok su igrači šibenskog prvoligaša vježbali na glavnom terenu, na gornjem katu (osvježenih) klupskih prostorija zatekli smo dosta novih lica.

Doznajemo da su u Šibenik stigli potencijalni novi suvlasnici kluba, konkretno iz Ekvadora, koji su bili na sastanku s aktualnim vlasnicima iz Kolumbije. Ta priča nije nova, o njoj se govori već nekoliko mjeseci, a čini se da su u igri za šibenske dionice i dalje predstavnici MLS kluba Inter Miami iz SAD-a. U svakom slučaju, vlasnička struktura HNK Šibenika i dalje se slaže...

U razgovorima s domaćim ljudima doznali smo da im je svejedno tko će i s kolikim ulozima upravljati šibenskim klubom. Najvažnije im je da vlasnici ne oklijevaju s ulaganjima i da od Šibenika pokušaju napraviti stabilan klub na dulje staze.
Naravno, svi bi voljeli da se napravi i rezultatski iskorak, ali i onaj na infrastrukturi. A kad već spominjemo infrastrukturu, kažimo kako je ekipa stručnjaka iz jedne tvrtke radila na ugradnji softvera za brojače ulaznica, a uskoro će na Šubićevcu osvanuti i agregat kao pomoćni izvor napajanja reflektora.

Upravo su te dvije stvari bile razlog što Šibenik nije ispunio uvjete za dobivanje licence u prvom stupnju.

Dodajmo kako je u utorak u klubu boravila i ekipa iz HUNS-a, na čelu s Marijem Jurićem, koja je na Šubićevcu obavljala glasovanje za Trofej nogometaš.

Čelnik nogometnog sindikata srdačno se pozdravio s domaćinima, među kojima su neki s kojima je surađivao u vrijeme kada je igrao u Šibeniku, braćom Bulat, Matasom ili Anelom Karabegom, koji je u sezoni 2006./07. vodio Narančaste nakon odlaska Pudara u Hajduk, a Šibenik tu sezonu završio na četvrtom mjestu ligaške tablice.

Jurić je izrazio veliko zadovoljstvo dolaskom u Šibenik, za koji kaže da mu je ostao u najljepšem sjećanju u igračkoj karijeri.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 04:44