Luka Menalo
 MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
ROŽMAN NADMUDRIO MAMIĆA

On je Rijekin junak! Dinamo dovodi sjajnog vratara, no jednog igrača se u toj razmjeni ne bi smio odreći

Dečko zadnjih mjeseci igra sjajno, pokazao se u Europi, pokazao se protiv Hajduka...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. siječanj 2021. 12:08

Dinamo je izgubio bodove, izgubio je puno lopti i duela na sredini terena, nije zabio kazneni udarac i Rijeka je to zasluženo kaznila. Simon Rožman nadmudrio je Zorana Mamića, njegova momčad zabila je što je trebala i kad je trebala i vratila se kući s velikom pobjedom, još jednom pokazavši da tu Rijeku nitko nema pravo otpisivati, kako je zimus u Europi tako ni sad u HNL-u.
Imat će Mamić o čemu razmišljati, možda i o pojačanjima, jer malo je igrača na klupi koji mogu preokrenuti utakmicu, a pogotovo kad nema dvojice važnih Majera i Gvardiola.

Stoji vjerojatno i ona da momčad još nije u punom ritmu i formi, da treba vremena, ali tri važna boda su otišla iz Maksimira i sad Dinamov put do naslova izgleda mnogo ozbiljnijom misijom. Jedina je dobra vijest za Dinamo iz ovog dvoboja što bi Modri dovođenje Ivana Nesvistića mogli dobiti stvarno vrhunskog vratara i nasljednika Dominika Livakovića.

Nije, naravno, ideja da Nevistić smijeni Livakovića, koji je također bio na visokoj razini, već da odmah uskoči u njegove rukavice ako Livi, po planu, ode nakon Eura. Nevistić je Rijekin junak, sve ostalo je bio ukusan šlag. Međutim, Dinamo mora još jednom razmisliti treba li dio te razmjene biti Luka Menalo.

Dečko zadnjih mjeseci igra sjajno, pokazao se u Europi, pokazao se protiv Hajduka, Dinama na Rujevici i sad u Maksimiru. Ovaj put nije zabio, mogao je dodatno produbiti Dinamovu ranu, ali je Livaković pokazao klasu. Međutim, Menalo je svoju priliku iskoristio i poslao poruku ljudima u Dinamu da se zamisle. Napravio je, zasad, sigurno veći iskorak od Kastratija, koji se traži...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 19:46