MLADIĆ NA POLICIJI

Djevojka mu preminula na rukama: ‘Čuli smo da je našoj Kristini naglo pozlilo, svi smo u šoku...‘

Mladić je odveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje kako bi policija rekonstruirala tijek tragedije
Klinička bonica Sveti Duh
 Ronald Goršić/Cropix

Okolnosti pod kojima je umrla 40-godišnja frizerka Kristina Z. P., koja je u beživotnom stanju pod okriljem noći dovezena u KB Sveti Duh, još se uvijek utvrđuju.

Nju je, naime, u srijedu oko 2.15 sati automobilom u bolnicu dovezao njezin 23-godišnji dečko David B., no unatoč promptnoj liječničkoj intervenciji nisu je uspjeli reanimirati. Dežurni liječnik je konstatirao smrt, nakon čega je njezino tijelo prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom otkrilo od čega je umrla.

Mladić je, pak, odveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje kako bi policija rekonstruirala tijek tragedije, a navodno je do nje došlo nakon konzumiranja opijata. Nakon pretresa automobila i doma, i ovisno o ishodu kriminalističkog istraživanja kao i rezultatima obdukcije, ovisit će eventualna kaznena odgovornost mladića kojem je djevojka umirala pred očima.

U mjestu pokraj Krašića gdje su živjeli ostali su zatečeni viješću. Baš kao i njegova obitelj. - Šokirani smo Kristininom smrću. Čuli smo da joj je naglo pozlilo i da ju je David odmah odvezao u bolnicu u Zagreb. Javio nam je da je umrla u bolnici - rekao nam je jedan ukućanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:07