NIKSA STIPANICEV/CROPIX
BIZARNA SITUACIJA

Otkriveno zašto je nakon finala na Šubićevcu svima ‘pao mrak‘ na oči: ‘Nije nam nitko to uzeo za grijeh‘

‘Za organizaciju finala dobili smo samo pohvale. Šibenik se još jednom pokazao kao uzoran domaćin‘
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 02. kolovoz 2020. 14:59

Za nama je još jedno finale Hrvatskog kupa i novo veliko riječko slavlje. Ovaj put Rabuzinovo Sunce obasjalo ih je na Šubićevcu. A u njihovu slavlju nije ih omelo ni zamračenje koje je uslijedilo upravo u trenutku kada su trebali primiti medalje i podići veliki trofej. U HTV prijenosu komentator Stjepan Balog najavio je da je to dio scenarija i da se očekuje veliki vatromet, ali Šubićevac je ostao u mraku.

Što se u tom trenutku točno dogodilo, objasnio je čelni čovjek šibenskog prvoligaša Josip Bulat...
- U trenutku kada je predsjednik Saveza Davor Šuker sa suradnicima počeo dijeliti Riječanima medalje, ljudi na terenu koji vode brigu o LED reklamama oslobodili su prostor da oni mogu proći i tada se nešto pomaknulo, neke žice valjda i došlo je do kratkog spoja. Onda su izbacili osigurač na jednom reflektoru, a kada su ga htjeli upaliti, ponovno sve se ugasilo. Očito je to bilo previše struje za sve one display reklame i reflektore i sve se ugasilo - kaže Bulat.

image
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Osim tog bizarnog događaja sve ostalo vezano za organizaciju finala bilo je, po starijem Bulatu, kako treba.
- Ma, nije nam nitko to s ispadanjem struje uzeo za neki grijeh, propust ili nešto tako. Dapače, za organizaciju finala dobili smo samo pohvale. Šibenik se još jednom pokazao kao dobar, uzoran domaćin koji s radošću prima ovakve velike događaje za hrvatski nogomet.

Stadion je u finalu zablistao u novom sjaju, ali na Šubićevcu tu ne misle stati.
- Imamo planove za daljnje uređenje, znate ono kao kod uređenja kuće, kreneš s jednim i to završiš, onda to vuče drugo, pa treće i tako dalje. Ali, to je zahtjevan posao koji iziskuje puno ulaganja, truda, a pred nama je sezona izazova u Prvoj ligi. Čeka nas teška misija - priča dalje Bulat.

Linker
08. veljača 2021 10:22