HNL FANTASY
SUPERSPORTSKE HNL FANTASY

Otvoreno je 3. kolo HNL fantasyja: Složi svoju momčad i svako kolo osvoji vrijedne SuperSport bonuse!

Pobjednik 2. kola osvojio je rekordnih 116 bodova i zaslužio nagradu od 200 kuna SuperSport bonusa
Piše: PROMOObjavljeno: 28. srpanj 2021. 12:48

Završilo je i 2. kolo SuperSportske HNL fantasyja. Pobjednik pod nickom Cartissa složio je momčad kao pravi iskusni fantasysta te je u momčad uvrstio 6 igrača Dinama, 2 igrača Gorice, 2 igrača Rijeke te Hajdukovca Krovinovića. Premda su mu Ristovski i Krovinović donijeli samo 1 bod, na prvo mjesto su ga doveli strijelci i asistenti Šutalo, Tomečak, Lovrić, Gavranović i Drmić te kapetan Majer. Pobjednik je osvojio rekordnih 116 fantasy bodova i zaslužio nagradu od 200 kuna SuperSport bonusa.

image
HNL FANTASY

Kad je riječ o nogometu gledali smo izuzetno efikasno kolo s čak 15 postignutih pogodaka što daje prosjek od čak 3 gola po utakmici. Osim toga, kolo je obilježio visokokvalitetan nogomet, a treba posebno izdvojiti savršen nastup Lovre Majera za koji je zaradio ocjenu 10 po SofaScoreu Hrvatska, Krstanovićev 110. gol u HNL-u, Pivarićev pobjednički gol protiv Belupa, nastavak vrhunske forme Enisa Çokaja, prve bodove Gorice uz odličnog Lovrića i Babeca koji je ponovno zabio Šibeniku. Vidjeli smo i pobjedu čvrste i organizirane Rijeke na krilima ‘killera’ Drmića, vrhunski derbi na Poljudu, uz eurogol Livaje, ofenzivni Hajduk i Osijek koji je spreman trpjeti i pobijediti. Sve u svemu još jedno fenomenalno kolo na hrvatskim nogometnim travnjacima, uz pregršt odličnog nogometa.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Sljedeće kolo donosi nam dvoboj zagrebačkih kvartova između Hrvatskog Dragovoljca i Lokomotive, borbu Istre i Gorice za trobod, utakmicu Osijeka i Slaven Belupa u kojoj će Osječani željeti zadržati stopostotni učinak, jadranski derbi Hajduka i Šibenika te kao poslasticu veliki derbi Dinama i Rijeke. Bit će iznimno zanimljivo vidjeti kako će naša TOP 4 kluba reagirati nakon europskih ispita u utorak i četvrtak te mogu li Šibenik i Hrvatski Dragovoljac do prvih bodova u lokalnim derbijima.

image
HNL FANTASY

Svakako će biti zanimljivo vidjeti koji igrači će zablistati u ovom kolu te hoće li Labrović i Çokaj i treći put zaredom biti dio HNL fantasy momčadi kola. Treće kolo je već otvoreno pa te pozivamo da što prije složiš svoju HNL fantasy momčad i osvojiš 200 kn za prvo, 150 kn za drugo i 100 kn za treće mjesto te 50 kn za plasman među 50 najboljih u ovom kolu. Ponavljamo, zaigraj HNL fantasy jer ikonski je pratiti i voljeti HNL!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 06:40