Ronald Goršić / Cropix
ZAGREBE, ZAŠTO?

Perišić tužan: Ne shvaćam zašto su mi vikali 'Ubi tovara', što sam napravio tim ljudima...

Zašto? Zar ne dolazim iz Hrvatske? Kada ovo doživim u svojoj zemlji, onda mi je drago što sam rano otišao. Vani naučiš neke druge vrijednosti - rekao je Splićanin
Piše: ArhivaObjavljeno: 22. listopad 2010. 11:10

Hrvatski reprezentativac do 21 godine Ivan Perišić bio je jedan od najboljih igrača u redovima Club Bruggea.

- Očekivali smo ovakvu, otvorenu utakmicu. Nadam se da je mnogobrojna zagrebačka publika uživala u ovoj predstavi u kojoj su obje momčadi mogle stići do punog plijena. Naravno, za bodovima sada više žale domaćini koji su imali i jedanaesterac i veliki zicer na samom početku dvoboja. Mi smo često prijetili iz brzih kontranapada, te smo u Maksimiru pružili dobru igru. Zadovoljni smo osvojenim bodom ali sada Zagrepčane trebamo pobijediti u Bruggeu i dohvatiti jednu od pozicije koje garantiraju proljeće u Europi - kazao je Ivan Perišić.

Jedanaesterac?

- Ne znam, moje je mišljenje da je izraelski sudac nekako prelagano dosvirao kazneni udarac za Dinamo. Ipak, nekakvog je kontakta u dvoboju našeg vratara i Sammira očigledno bilo - rekao je mladi Perišić koji je nakon dvoboja dres zamjenio sa suigračem iz mlade reprezentacije Milanom Badeljom. Ali na kraju ipak nije uspio sakriti razočarenje povicima s tribina.

- Zašto? Zar ne dolazim iz Hrvatske? Doduše, iz drugoga grada, ali to nije razlog da me se vrijeđa na taj način. Nisam ništa napravio ovim ljudima - požalio se mladi napadač kojem je ovo bila premijera u Maksimiru. Otišao je vrlo mlad iz Hajduka u bijeli svijet.

- Kada ovo doživim u svojoj zemlji, onda mi je drago što sam rano otišao. Vani naučiš neke druge vrijednosti.

Linker
26. listopad 2020 02:35