DAMIR KRAJAC/CROPIX
GENERALKA ZA EUROPU

‘Petkoviću, čeka te pakao, spavaš li mirno?‘: Pogledajte poruku domaćih uoči dolaska Dinama

Dinamo će u subotu gostovati kod Ferdinandovca u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. rujan 2020. 16:30

Službena je potvrda stigla, Dinamo će utakmicu šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa u Ferdinandovcu igrati u subotu u 15 sati.

Tako će Zoran Mamić ipak imati priliku isprobati momčad uoči europskog sraza protiv Flore ili Floriane u play-offu Europske lige. Štoviše, Dinamo će biti i jači nego da se ovaj dvoboj igra 7. listopada po prethodnom rasporedu, jer tada bi dobar dio igrača bio u reprezentativnim akcijama, ali pitanje je koga će od svojih najjačih aduta Mamić koristiti. Možda ipak određenu minutažu dobiju i glavne 'vedete', da baš nisu desetak dana bez utakmice.

Prema prethodnim planovima u Ferdinandovcu bi se u momčad trebao vratiti Dino Perić, no vidjet ćemo hoće li se Mamić odlučiti na taj potez, možda će ipak još malo pričekati pa stoperskog aduta ubaciti u vatru nakon reprezentativne stanke.

Inače, iz Ferdinandovca odbrojavaju dane do početka utakmice. Tako su ovoga utorka na svojoj Facebook stranici napisali simpatičnu poruku namijenjenu Bruni Petkoviću.

- Petkoviću, spavaš li mirno?! Čeka te pakao, jer mi imamo Čarlija - naveli su iz redova ovog simpatičnog niželigaša koji će pokušati napraviti senzaciju u Kupu.

Nije trebalo dugo čekati na Petkovićev odgovor:

image
SCREENSHOT

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 07:03