Pronađen mrtav

Nezamisliva tragedija! Izgubio je Whitney Houston i njihovu kćer, a sada mu je preminuo i sin

Glazbenik Bobby Brown Jr. pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu. Policija zasad ne sumnja na nasilnu smrt. 28-godišnjak se bavio glazbom i želio je naslijediti svog oca, repera Bobbyja Browna.

Novi životni udarac pogodio je glazbenika Bobbyja Browna. Nakon što mu je preminula kćer koju je dobio u braku s legendarnom Whitney Houston, izgubio je i sina. Naime, njezin 28-godišnji sin Bobby Brown Jr. pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu. Prema policijskom uviđaju, za sada se ne sumnja na nasilnu smrt, no više okolnosti o smrti mladića još nije poznato, javlja TMZ.

image
Bobby Brown Jr. preminuo je u dobi od 28 godina.
MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Odlazak sina koji ga je želio naslijediti

Teški udarac 51-godišnjem reperu dolazi svega pet godina nakon što je preminula njegova kćer Bobbi Kristina Brown. Mlada djevojka otišla je nakon što se utopila u kadi, a potom mjesecima bila na aparatima za održavanje na životu. Preminula je u srpnju 2015. godine. Mrtvozornik je kasnije objavio da je uzrok smrti utapanje, do kojeg je došlo kao posljedica trovanja alkoholom i kokainom.

image
Bobby Brown Jr. s ocem je bio u dobrim odnosima.

MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tragedije se samo nižu

Iznimno tragično u cijelom slučaju bilo je to što je tri godine ranije Bobbi Kristina na isti način ostala bez svoje majke, glazbene dive Whitney Houston. Podsjetimo, Whitney je pronađena u kadi - bez svijesti, a utopila se nakon što se predozirala kokainom.

Bobby Brown Jr. oca je želio naslijediti u svakom smislu pa se tako i sam bavio glazbom. Preminuli 28-godišnjak jedno je od sedmero djece poznatog repera. Dobio ga je tijekom duge veze s Kim Ward.

Čitajte i:

Kći Whitney Houston pronađena bez svijesti u kadi, baš poput majke

Obitelj se polako oprašta od kćeri Whitney Houston

Whitney Houston pronađena mrtva

Whitney Houston umrla od - slučajnog utapanja

Linker
13. travanj 2024 09:46