StoryEditor
Izet Hajrović nije u prvom planu
 GORAN MEHKEK/CROPIX
‘ČISTKA‘ U DINAMU

Poznata je sudbina ‘otpisanog dvojca‘, evo gdje će na kraju završiti Izet Hajrović i Francois Moubandje

Mamić polako slaže ‘mozaik‘ za sljedeću sezonu i neke stvari već su navodno odlučene u igračkoj "križaljci"
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. srpanj 2020. 11:25

Okupio je u četvrtak u 19 sati Zoran Mamić momčad na početku priprema za novu sezonu, odradio prvi trening.
- Prekratko je vrijeme da idemo negdje van Zagreba, ionako smo kratki s vremenom, pogotovo jer u Maksimiru imamo sve uvjete za kvalitetne pripreme.

Igrači će biti u režimu s dva treninga dnevno i vjerujem da će sve proteći u najboljem redu - rekao je Zoran Mamić najavivši tako igračima ubitačan ritam.

image
Izet Hajrović u utakmici protiv FC Saburtalo
RONALD GORSIC/CROPIX

Na prvoj prozivci pojavili su se: Livaković, Šutalo, Ćuže, Josipović, Moharrami, Marin, Andrić, Majer, Gavranović, Gojak, Ivanušec, Daničić, Petković, Menalo, Moro, Theophile, Stojanović, Gvardiol, Dilaver, Kulenović, dok će se ostali priključiti u petak ujutro, nakon treninga će obaviti, zajedno sa stožerom, test na COVID 19.

Među njima neće biti igrača koji su ostali u drugoj momčadi, naime, Goce Sedloski sprema juniorsku momčad za završni turnir juniorske Lige prvaka u Nyonu i dobit će sva moguća pojačanja. 

- Imam namjeru prepustiti mu sve igrače s pravom nastupa, a koji su dio prve momčadi. To je važno natjecanje i mislim da juniorska momčad treba imati punu podršku - naglasio je Mamić.

image
Jacques Francois Moubandje u sudaru protiv Rijeke
MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Također, kako saznajemo, Francois Moubandje i Izet Hajrović, dvojac kojeg bi se Dinamo želio riješiti, bit će priključen drugoj momčadi.

U planu je i tijekom priprema, do početka prvenstva 15. kolovoza, i jedna prijateljska utakmica, ali suparnik još nije definiran.

Linker
31. srpanj 2020 11:43