ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
OTKAZAN PUT U MEDULIN

Problemi za hrvatskog prvoligaša! Novi proboj korone u svlačionicu: ‘Situacija je takva kakva je‘

Otpale su i četiri planirane pripremne utakmice u sklopu Arena Cupa
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 08. siječanj 2022. 13:46

I Slaven Belupo priključio se klubovima koji s početkom priprema za proljetni nastavak sezone imaju problema s probojom koronavirusa u svoje redove. Farmaceuti su u nedjelju trebali otputovati na desetodnevne pripreme u Medulin, ali je odlazak u Istru otkazan.

Svi igrači i članovi stručnog stožera u subotu su obavili testiranje, a ukupno je bilo sedam pozitivnbih nalaza na covid-19 među igračima i članovima stručnog stožera. U koprivničkom klubu su stoga odlučili da je bolje otkazati pripreme u Medulinu.

- Situacija je takva kakva je i morali smo se prilagoditi istoj. Reagirali smo u skladu s preporukom naših doktorica u koprivničkoj bolnici kojima se ovim putem zahvaljujem na susretljivosti. Nastavljamo s planom i programom koji smo imali, samo u Koprivnici, kako bismo što spremniji dočekali start prvenstva i utakmicu s Osijekom - rekao je trener Zoran Zekić.

Inače, na pripremama se nije pojavio Hansel Zapata koji je zbog bolesti ostao u Kolumbiji gdje je bio na kratkom odmoru. Potkraj tjedna par igrača požalilo se na povišenu tjelesnu temperaturu, a testiranje je potvrdilo sumnje i strahove.

Trener Zekić morat će improvizirati, odnosno raditi s igračima koji su zdravi. Otpale su i četiri planirane pripremne utakmice u sklopu Arena Cupa, pa se radi na pronalasku novih suparnika.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. rujan 2022 18:21