Rasmus Lauritsen
 SCREENSHOT: YOUTUBE
VELIKI PREOKRET

Propao dugo očekivani transfer: Htio je doći u Dinamo, već je spakirao kofere, otkrivamo što se dogodilo

Izrazio je veliku želju odjenuti plavi dres, ali je onda zapelo u pregovorima između klubova
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. rujan 2020. 09:39

Iako je tako trebalo biti, nije se jučer riješio transfer Danca Rasmusa Lauritsena (24) u Dinamo. Ponovimo, stoper Norrköpinga je sve dogovorio s modrim klubom, već je praktički pakirao putne torbe za Zagreb, izrazio je veliku želju odjenuti plavi dres, ali je onda zapelo u pregovorima između klubova.

Tako to obično biva u transfernim poslovima, jedan klub traži previše, drugi to ne želi platiti. Norrköping je u ovom slučaju onaj koji traži previše, dok Dinamo tu želju nema namjeru ispuniti, tako da od dolaska Danca u plavi klub neće biti ništa! Istina, tako je to izgledalo jučer, no kao što znate, sve se može promijeniti preko noći.

image
Rasmus Lauritsen
SCREENSHOT: YOUTUBE

 

Možda se Šveđani predomisle i svoja odštetna potraživanja svedu na razumnu mjeru. U tom slučaju transfer koji je jučer izgledao kao nemoguća misija postane izvediv. Po našim saznanjima, Dinamo je bio spreman Norrköpingu platiti oko 1,2 milijuna eura, kolika i jest cijena Lauritsena na stranici Transfermarkt, no neki naši izvori željeli bi otprilike još milijun eura više, dakle, nešto više od 2 milijuna eura...

Na pregovorima su još objašnjavali da im je Lauritsen vrlo bitan igrač, krucijalan u momčadi, što i jest točno, jer je ove sezone kao stoper zabio šest pogodaka i ubilježio pet asistencija. 

Linker
09. prosinac 2020 16:03