ZAR STVARNO?

Žena je skupila dlake svog psa i od njih napravila nešto totalno ludo. "Željela sam imati uspomenu"

Krzno dolazi od samojeda, kujice Nimbus, koja se zaista jako puno linja
 Ilustracija, Neja Markicevic/Cropix

Koliko ste samo puta, kupeći dlake za svojim psom, pomislili da bi bilo dobro nekako iskoristiti sve te dlake? E pa jedna žena, Soleil Pond, otišla je korak dalje od gunđanja i od otpalih dlaka svog psa napravila - čizme.

Za Dodo je Soleil ispričala kako se njena kujica Nimbus jako linja, pa je po stanu uvijek imala doslovno hrpetine dlaka. Razmišljala je kako da ih upotrijebi, a onda je našla rješenje.

- U nekom trenutku sam počela spremati njenu dlaku jer sam shvatila da je mogu splesti u klupko. Željela sam od toga napraviti neku uspomenu, koju bih poklonila svojim rođacima koji je nisu upoznali - rekla je Soleil, kojoj je prijateljica savjetovala da od dlake napravi par čizama. Upravo toj prijateljici, koja je vrlo vješta u izradi takvih stvari, Soleil je proslijedila hrpu dlake. Nije imala prevelika očekivanja, priznala je.

- Kad sam vidjela sliku gotovog proizvoda, oduševila sam se. Čak je sa stražnje strane čizmica izvezla crne šapice, kao svojevrsni znak poštovanja prema životinji od čije su dlake one stvorene - rekla je Soleil.

S obzirom da njena prijateljica ne živi u istom mjestu, čizme joj tek trebaju doći. To znači da ih Nimbus nije vidjela, pa njena skrbnica kaže kako nema pojma kako će njena kujica reagirati na proizvod koji miriše na nju.

- Što se mene tiče, sretna sam. Čizme djeluju tople, mislim da su idealne za kampiranje zimi, te da su veoma udobne. Nisam sigurna zašto neki ljudi misle da bockaju, jer nisu - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:01