GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
NOVO PRIZNANJE

Dinamo proglašen uvjerljivo najboljim sportskim brendom u Hrvatskoj! Dobio je 99 od 100 bodova

Istraživanje je uključivalo stavke; broj fanova, angažman, dopadljivost, uspjeh, zadovoljstvo...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. srpanj 2022. 18:24

Prema rezultatima Instituta za istraživanje marketinga i medija Mediana, Dinamo je proglašen najboljim sportskim brendom u Hrvatskoj u 2021. godini. Hrvatski prvak osvojio je tu nagradu četiri puta u nizu kroz posljednje četiri godine.

Petnaesti put zaredom u Sloveniji, a deveti put u Hrvatskoj i Srbiji, SPORTO konferencija u suradnji s Institutom za istraživanje potrošača, tržišta i medija provela je kvantitativno istraživanje koje predstavlja najprepoznatljivije, najpopularnije, uspješne i marketinški zanimljive sportašice, sportaše i sportske klubove u ove tri države po mišljenju javnosti.

Sportašice, sportaši i klubovi koji su u ovom istraživanju dobili 85 ili više bodova, do maksimalnih 100, dobivaju naziv SPORTO ‘brand godine‘ za državu i kategoriju u pojedinoj kategoriji. Istraživanje je uključivalo stavke; broj fanova, angažman, dopadljivost, uspjeh, zadovoljstvo, prepoznatljivost i svjesnost o brendu.

Dinamo je dobio ukupno 99 bodova kroz sve kategorije u istraživanju. Na području Hrvatske najboljim su sportašima proglašeni kapetan hrvatske reprezentacije i bivši kapetan Dinama Luka Modrić, braća Martin i Valent Sinković, višestruki svjetski i olimpijski prvaci u veslanju te višestruka osvajačica medalja u bacanju diska na razini Hrvatske i svijeta Sandra Perković.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 03:44