MATIJA DJANJESIC Cropix
SuperSportske Fantasy

Stiže 3. kolo HNL-a nakon teškog tjedna za naše europske predstavnike! Fantasysti očekuju nastavak Drmićeve forme

Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje već u startu sezone
Piše: PROMOObjavljeno: 29. srpanj 2022. 10:24

Danas u 18:55 starta 3. kolo SuperSport HNL-a, a s njim i naša SuperSportske Hrvatska fantasy liga. Prošli vikend vidjeli smo 4 dvoboja u kojima je palo 12 pogodaka, dok je u utakmici između Gorice i Šibenika dvoboj završio bez pogodaka..

U ovom članku donosimo ti pregled najbolje momčadi prošlog kola uz najavu prva dva dvoboja. U top 11 drugog kola Hrvatske fantasy lige upalo je 5 igrača Dinama, 2 igrača Gorice te po jedan iz redova Istre, Lokse, Osijeka i Varaždina.

image

Super fantasy HNL

SN

Od ostalih igrača na kojima su fantasysti mogli profitirati tu su bili vratari Rogić i Banić i Sušak, braniči Gorice i Šibenika te iskusni Postonjski koji je Varaždinu donio prva tri boda ove sezone.

Kolo starta dvobojem Šibenika i Lokomotive na Šubićevcu, a u tom dvoboju kao favorita možemo postaviti goste. Lokosi su na početku ove sezone pokazali da su momčad u najboljoj natjecateljskoj formi, a posebno se ističu Kulenović i Aliyu, koji uz već standardno pouzdanog Çokaja igraju odlično na startu sezone. Kod Šibenika nedostaje Ivan Delić, što se i vidi jer Narančasti su jedina momčad koja još nije zabila pogodak ove sezone. Među domaćinima valja istaknuti kapetana Ćurića koji je uz Čopa najopasniji igrač po gol protivnika.

U drugom dvoboju 3. kola Dinamo dočekuje Istru na Maksimiru. Domaćini su velika nepoznanica nakon uspješne ekspedicije u Skopju, ali za pretpostaviti je da će Menalo i Baturina upasti u startnu momčad za ovaj HNL dvoboj te da bi mogli potvrditi dobru formu. Svi fantasysti očekuju od Drmića da nastavi svoj niz nakon što je zabio 3 u početna dva kola. Sa strane Puležana, posebno motiviran bi trebao biti Barišić, dok je Mišković u njihovim redovima kreativni spiritus movens momčadi u ‘kockasto-zelenim’ dresovima.

Novo kolo starta u petak u 18:55 sati, a naši fantasysti će u ovom kolu će ponovno moći birati igrače iz 10 HNL momčadi. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje već u startu sezone, jer polako nam se u rutinu vraća najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 11:45