RANKO SUVAR Cropix
SuperSportske HNL fantasy

U petak 20 sati Slaven i Gorica otvaraju 6. HNL kolo, a ovo je najboljih 11 od prošlog vikenda

U top 11 petog kola Hrvatske fantasy lige upalo je čak 5 igrača Slavena uz 3 igrača Dinama...
Piše: PromoObjavljeno: 18. kolovoz 2022. 19:58

U petak u 20 sati starta 6. kolo SuperSport HNL-a, a s njim i naša SuperSportske Hrvatska fantasy liga. Prošli vikend vidjeli smo 5 dvoboja u kojima su dvaput pobjeđivali domaćini uz dva remija i prvu pobjedu Slavena u Rijeci u zadnjih 9 sezona. Ukupno smo vidjeli 15 pogodaka, a Šibenik je ponovno odigrao remi bez pogodaka - ovog puta protiv Istre.

U ovom članku donosimo ti pregled najbolje momčadi prošlog kola uz najavu prvog dvoboja kola. U top 11 petog kola Hrvatske fantasy lige upalo je čak 5 igrača Slavena uz 3 igrača Dinama te po jedan pulen Osijeka, Varaždina i Gorice.

image
SuperSportske

Od ostalih igrača na kojima su fantasysti mogli profitirati tu su bili Rogić i Majkić na vratima; Gojak, Atanasov, Kalik, Ivanušec i Vasilj u vezi te Oršić, Kulenović, Cruz i DDB od napadača.

Novo kolo starta u petak u 20 sati, a u ovom kolu moći ćeš birati igrače iz 10 HNL momčadi. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje već u startu sezone, jer polako nam se u rutinu vraća najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 13:52