RONALD GORŠIĆ/Cropix
VAR SOBA SPECIJAL

‘Dinamo je mali hrvatski Real Madrid, ali jednu stvar moraju promijeniti‘

‘Modri su se nudili Rijeci na pladnju i odigrali debelo ispod razine‘
Piše: SNObjavljeno: 05. svibanj 2024. 20:30

Za sve čitatelje Sportskih novosti pripremili smo posebno izdanje podcasta ‘VAR soba‘ odmah nakon utakmice Rijeke i Dinama.

Tijekom sezone ponedjeljkom ste na Sportskim novostima gledali naš podcast ‘VAR soba‘ u kojem smo analizirali sve zanimljivosti oko SuperSport HNL. S obzirom na važnost utakmice Rijeke i Dinama (1:2) na Rujevici, ‘VAR sobu‘ ovaj put gledali smo odmah po završetku susreta.

Izravno na portalu Sportskih novosti i na našem YouTube kanalu voditelj Marko Crnjak s glavnim urednikom Sportskih novosti Robertom Šolom te novinarom i urednikom Jutarnjeg lista Tomislavom Juranovićem prolazi ključne segmente derbija odluke.

- Rijeka je bila puno bolja, a Dinamo je poput malog hrvatskog Real Madrida koji može dovoljno propatiti, ali onda dođe do šansi, pojavi se Petković koji je odlučio utakmicu i Hoxha u konačnici pogađa za pobjedu, vjerojatno i odluku o pitanju prvaka. Dinamo je igrao kako je postavio igru od Poljuda do ove utakmice. Po mojoj procjeni, mislim da bi Dinamu više odgovarala igra s četvoricom. Riječani će jako dugo žaliti za ovom utakmicom - rekao je Tomislav Juranović, novinar Jutarnjeg lista.

U studiju je i Robert Šola, glavni urednik Sportskih novosti.

- Da je Rijeka zaslužila pobjedu, onda bi pobijedila. Dinamo se nudio na pladnju, način na koji su odigrali prvo poluvrijeme, kao i dobar dio drugog, bio je debelo ispod Dinamove razine. Zamislimo da je umjesto Rijeke na tom mjestu bio PAOK, ili takav neki, solidan klub, Dinamo bi prošao u prvom poluvremenu kao u Solunu. Rijeka je lakoćom dolazila do kaznenog prostora u prvom poluvremenu, ali svi ti udarci bili su loši - rekao je Šola.

Opširnije pogledajte u našem specijalnom izdanju VAR sobe.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 23:16