SAMSUNG BLAGDANSKA ČAROLIJA

Za nesavršenu godinu poklonite savršen poklon!

Samsung Galaxy
 Samsung

Samsung nas uvijek uveseljava, a ovih blagdana nam donosi čaroliju kakvu smo zaista zaslužili. U Samsung Holiday mobilnom paviljonu pripremili su bogat blagdanski sadržaj te posebne ponude pametnih uređaja koji će razveseliti vaše bližnje.

Ova godina je iz korijena promijenila naš život, a sada se napokon bliži kraju. Dolazak nove godine ne znači da će svi izazovi preko noći nestati, ali nam daje nadu i vjeru u novi početak, koji ćemo dočekati vedriji i snažniji nego ikada prije. Stoga je Samsung ove godine s posebnom pažnjom pripremio brojna iznenađenja kako bi blagdanska čarolija nadišla svaku distancu.

I ove zime Samsung vas ugošćuje u blagdanskom mobilnom paviljonu, koji je topliji nego ikada. Brzo, jednostavno i sigurno možete i uživo pogledati Samsung blagdansku ponudu te pronaći sjajne Samsung poklone, koji će ovog Božića razveseliti vaše najmilije. Premium uređaji, kao što su Galaxy S20 FE, Watch3, Tab S7+, Buds Live i Note20, jedinstveni QLED i Lifestyle televizori te vrhunski kućanski uređaji, vašim najmilijima mogu biti nagrada za odolijevanje svim izazovima u ovoj godini.

image
Maja Šuput; Galaxy Note20 maskica by Maja
Leon Grdić

Svi zainteresirani i željni tehnoloških radosti mogu brzo, jednostavno, sigurno i uživo pogledati blagdansku ponudu i pronaći sjajan poklon među vrhunskim Samsung uređajima. Nova generacija Samsung pametnih telefona, tableta, satova, slušalica i ostalih gadgeta je dizajnirana upravo u ovoj godini velikih promjena. Stoga će takav poklon najmilijima biti nagrada za odolijevanje svim izazovima, ali i zalog za sigurnost i bezbrižno ovladavanje svega što život stavlja pred njih. Da život bude kvalitetniji i jednostavniji, pobrinut će se i premium uređaji Galaxy S20 FE, Watch3, Tab S7+, Buds Live, jedinstveni QLED i Lifestyle televizori te vrhunski kućanski uređaji.

Također, isključivo u Samsung Holiday mobilnom paviljonu, svaki kupac Galaxy uređaja dobiva na poklon i personaliziranu maskicu za Samsung pametne telefone brenda Majushka.

Samsung Holiday mobilni paviljon donosi i brojne pogodnosti koje omogućuju odlične poklone i to po povoljnijim cijenama. Svi posjetitelji mogu ostvariti 30% popusta na dodatnu Samsung opremu. Također, za ljubitelje vrhunskog TV doživljaja Samsung se potrudio da odluku o kupnji novog televizora donesu lako jer uz kupnju QLED Q95 ili 8K modela na poklon dobivaju Galaxy Watch od 46 mm. Osim pametnih telefona i televizora, u paviljonu je moguće uživo doživjeti osobitosti soundbar zvučnika, štapnih usisavača, Dual Cook Flex pećnice, Virtual flame indukcijske ploče i Wind-FreeTM klimatizacijskih uređaja.

image
CRO-QLED Holiday Bundle
Samsung

Samsung Holiday mobilni paviljon možete pronaći kod City Centra East gdje će se nalaziti do 31. prosinca.

Više informacija o blagdanskoj ponudi te lokacijama Samsung Holiday mobilnog paviljona saznajte na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:34