VLADO KOS/CROPIX Cropix
ODMAH JE ODGOVORIO

Sramotne scene nakon derbija, trener Osijeka potresen ispadom Torcide: ‘Bjelica Srbine, čakija ti...‘

Izbacilo ga je to iz takta, kako i ne bi, nije prešutio nakon što je odradio javljanje...
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 03. listopad 2021. 22:19

U vrijeme dok je Nenad Bjelica davao izjave s tribine na kojoj su se još uvijek nalazili navijači Hajduka počele su uvrede. Ostatak stadiona je već bio prazan i odjekivalo je: "Bjelica Srbine, čakija ti ne gine" ponovili su u više navrata. Neugodna situacija, pogodilo je to trenera Osijeka, izbacilo ga iz takta, kako i ne bi, nije prešutio nakon što je odradio javljanje. Bio je uzbuđen, potresen...

"Jeste li čuli? Hoćete li ovo notirati?'', viknuo je Bjelica prema splitskim novinarima pa dodao:

''Da znate, pola sam Hrvat, a pola Crnogorac''

Ubrzo su Hajdukovi navijači i napustili sjevernu tribinu na kojoj su bili smješteni, iza njih je nekoliko stolica još uvijek gorjelo.


- Dobro smo ušli u utakmicu, mislim da smo više zaslužili pobjedu, naše šanse su bile puno bolje - prokomentirao je Bjelica utakmicu.

image

VLADO KOS/CROPIX Cropix


Bod ga nikako nije mogao zadovoljan rezultatom.
- Nismo zadovoljni bodom, željeli smo pobjedu. Bilo je puno šuteva, dobrih situacija, ali nismo zabili. Bilo je dosta nadmudrivanja prvo poluvrijeme, Hajduk je krenuo s formacijom 4-3-3 koju prije nije igrao, a kada su u nastavku prebacili u 4-2-3-1 imali smo apsolutno utakmicu pod kontrolom. Za nas je to ispala dobra odluka Hajdukovog trenera - zaključio je trener bijelo-plavih.


S druge strane Jens Gustafsson nije se nikako mogao požaliti na konačan ishod.


- Nikad nisam zadovoljan kada ne pobjedimo, bila je teška utakmica, ali dobro smo reagirali. Bilo je intezivan početak prvog poluvremena i kraj drugog. Bilo je trenutaka u kojima su dobro izgledali, a na kraju je dobar rezultat za nas - zaključio je šef Hajdukove struke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 06:18