StoryEditor
OSTAJE JOŠ GODINU DANA

Srpskom napadaču se sviđa u Hrvatskoj: Čim se pojavila opcija, nisam puno razmišljao, a ovo je razlog...

"Ovdje sam se već navikao na život, na ljude, na način igre, a i općenito mi odgovara stil nogometa u Hrvatskoj"
Piše: Toni RoićObjavljeno: 30. srpanj 2020. 08:13

Nakon nekoliko dana zatišja i odmora, zahuktava se prijelazni rok u Gorici. Sportski direktor Mindaugas Nikoličius dogovorio je jučer ostanak srpskog napadača Ognjena Mudrinskog (28), kojem je obnovljena posudba iz poljske Jagiellonije iz Bialystoka do 30. lipnja 2021.

Mudrinski je u turopoljsku prijestolnicu došao u veljači ove godine, a premda nije bio standardan u početnoj jedanaestorici, postigao je četiri pogotka u 12 nastupa i zadovoljio ukus trenera Valdasa Dambrauskasa.

- Sretni smo što Mudrinski ostaje u Gorici i sljedeću sezonu. Dokazao je kroz vrijeme provedeno u klubu da može biti dobar dodatak našem napadačkom dijelu i očekujemo da će nastaviti s dobrim igrama i postizanjem pogodaka - kazao je sportski direktor Gorice Mindaugas Nikoličius, a i sam igrač jako je zadovoljan produljenjem suradnje.

- Čim se pojavila opcija da ostanem još godinu dana u Gorici, nisam puno razmišljao. Prelijepo mi je ovdje, a poznajem momčad i trenerov način rada. Da sam odabrao neki drugi klub, trebalo bi mi vremena da uđem u ritam, a ovdje sam se već navikao na život, na ljude, na način igre, a i općenito mi odgovara stil nogometa u Hrvatskoj. Nadam se da će i mene i moje suigrače poslužiti zdravlje, da neće biti ozljeda i da ćemo zajedno uspjeti ostvariti sve naše ciljeve u novoj sezoni - naglasio je Mudrinski.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Linker
30. srpanj 2020 16:50