GORAN MEHKEK/CROPIX
NOVE ‘ČESTITKE‘

Stigle kazne: Dinamov tragičar platit će dodatnu kaznu zbog isključenja, a Modri više od Hajduka!

BiH-reprezentativac je osim neigranja dobio i novčanu kaznu, baš kao i oba naša najveća kluba.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. srpanj 2020. 17:06

Amer Gojak trebao je zablistati proteklog vikenda u derbiju s Hajdukom na Maksimiru. Da je to bila njegova utakmica, imali bi mnogobrojni skauti što za upisati u svoje bilježnice, tako bi vjerojatno i njegova cijena bila još kudikamo veća, a ovako... U samo pet minuta zaradio je dva žuta kartona, ostavio Modre s igračem manje i još zaradio dosta veliku kaznu.

Jer, disciplinski sudac HNL-a, Alan Klakočer objavio je da je Gojak osim standarno jedne utakmice neigranja zbog crvenog kartona, još dužan uplatiti tri tisuće kuna financijske kazne.

Isto tako, zbog paljenja pirotehničkih naprava krajem prvog poluvremena od strane pripadnika BBB i ubacivanja baklji u teren za igru zbog čega je igra bila u prekidu dvije minute GNK Dinamo je kažnjen novčanom kaznom od 55.000 kuna. HNK Hajduk kažnjen je iznosom od 32.000 kuna zbog paljenja pirotehničkih naprava pripadnika navijačke skupine Torcida posebno u završnici utakmice pri čemu su aktivirana i četiri topovska udara - stoji u Klakočerovom priopćenju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 05:03