RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
CIJENA MU JE JAKO SKOČILA

Stiže ponuda za prvotimca Dinama, vraća se Leovac, a klinac koji je oduševio ipak ne ide u Rijeku!?

Na Transfermarktu je prije koji mjesec vrijedio dva, a sad vrijedi šest i pol milijuna eura
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. lipanj 2021. 13:49

Utakmicom protiv Rostova, Dinamo je završio pripreme za novu sezonu u Sloveniji, svi oni koji su došli su u Moravske Toplice još uvijek su dio momčadi, nitko nije transferiran, nitko još službeno nije otišao na posudbu. Puno je upita, svakodnevnih, iz raznih klubova za Dinamove igrače, najviše je u fokusu “dug” prema Rijeci, podsjećamo, Modri su obećali da će u “paketu” za dolazak Nevistića i Štefulja prema Rujevici još poslati dva igrača.


Zasad je izvjesno da će tamo jedan od onih koji nisu bili u Sloveniji, krilni igrač Bernard Karrica, a, kao što smo pisali, opet je aktualan dolazak u Rijeku i Nike Jankovića, koji je prošao s prvom momčadi Krznarov “dril” u Moravskim Toplicama. No, pojavila se informacija i da bi put Rujevice mogao 18-godišnji Martin Baturina. Ne bi bilo čudno da i on na kraju ode na posudbu u Rijeku, s obzirom na gužvu u momčadi Dinama, međutim, Baturina je u Sloveniji ostavio sjajan dojam, oduševio je mnoge i nije nemoguće da bude taj koji će ostati s prvom momčadi. Tijekom ovog tjedna, do utakmice S Valurom, neke bi se stvari trebale iskristalizirati.


A kako se ozlijedio Francois Moubandje i propustio ovu zadnju utakmicu, a Krznar ostao samo na Štefulju na lijevoj strani (plus Franjić koji može zakrpati u nuždi), idućih bi se dana u Zagrebu opet momčadi mogao pridružiti Marin Leovac, koji nije bio na pripremama, već je s ostatkom onih koji su bili “višak” trenirao u Maksimiru.


A što se tiče odlazaka, ne treba opet ponavljati da su Majer i Livaković prvi na listi mogućih visokih transfera, no zadnjih dana još se jedan igrač počeo spominjati u tom kontekstu. Riječ je o Dancu Rasmusu Lauritsenu, kojemu je jako skočila cijena na tržištu, primjerice, na Transfermarktu je prije koji mjesec vrijedio dva, a sad vrijedi šest i pol milijuna eura. Za njega, čuli smo, ima dosta upita, ne znamo zasad imena klubova, ali prema onome što se priča, u Maksimir bi za njega uskoro mogla sletjeti ozbiljna ponuda!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 17:13