Slavlje nogometaša Hajduka u svlačionici Maksimira

 SCREENSHOT
DRUŠTVENE MREŽE GORE

Totalni show zbog Hajduka: Pogledajte slavlje iz svlačionice i poruku kapetana koji je zadnji osvojio titulu!

Pobjedu na Maksimiru prokomentirao je i kapetan zasad zadnje Hajdukove šampionske generacije.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2021. 07:51

Ne vjerujemo da su navijači Hajduka prošle noći mirno spavali, ako su uopće i spavali. Pobjeda Hajduka na Maksimiru burno se proslavila u Dalmaciji i šire, svagdje gdje je Hajduk i bijela boja oko srca. Igrače i stručni stožer dočekali su navijači već na splitskom aerodromu, fešta se u noći prebacila na Poljud i dio gradskih ulica, a stigao je i video proslave iz svlačionice Hajduka na Dinamovu stadionu.

Golovima Livaje i Sahitija Bijeli su slavili u prvom ovosezonskom derbiju, a prve trenutke slavlja ovjekovječila je kamera jednog od igrača u svlačionici. Na snimci se vidi kako team-menadžer Stjepan Badrov simboličnim klizećim startom označava početak proslave, a tada kreće izvođenje poznate uspješnice Tomislava Ivčića: "Večeras je naša fešta..."

Istovremeno, na društvenim mrežama je - gorilo. Navijački puk Hajdukov sipao je hvalospjeve na račun igre i rezultata, svi su složni u jednome - Hajduk je kandidat za titulu koju čeka još od 2005. godine.

Upravo je kapetan te momčadi, negdašnji hrvatski reprezentativac Hrvoje Vejić bio među prvima koji su nakon utakmice nešto objavili na društvenim mrežama. Vejić je napisao: "Ajmo, vrime je...", a objavio je i fotografiju sa šampionskim medaljama, zasad najnovijeg datuma u vitrinama kluba.

image

Story-objava Hrvoja Vejića

SCREENSHOT

Nije trebalo dugo čekati ni na novu objavu sportskog direktora kluba, Mindaugasa Nikoličiusa koji je uvijek ažuran. Znakovito je naveo: "Bit će toga još".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 00:40