VLADO KOS/CROPIX Cropix
MOMČAD U IZGRADNJI

Tramezzani nakon pet utakmica na klupi Hajduka i novog poraza u derbiju: ‘Samo jednu smo odigrali loše‘

‘Nismo još spremni igrati protiv jedne od najboljih momčadi u ligi s igračem manje‘, kaže Talijan.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2021. 17:53

Hajduk je seriju derbija u gostima nastavio porazom. Nakon 2:1 na Maksimiru (i 1:0 pobjede protiv Istre na Poljudu), izgubili su Bijeli i u Osijeku (2:0), a već u srijedu čeka ih gostovanje na Rujevici protiv Rijeke.

Paolo Tramezzani pričao je nakon utakmice o potrebi nastavka rada i vremenu koje je za to potrebno, ali kolegijalno je, sportski čestitao domaćinu.

"Igrali smo, rekao bih, jako dobro u prvom poluvremenu. Presjekao nas primljeni gol, a onda smo ostali još s igračem manje. Čestitam domaćinu koji je iskoristio svoje prigode i osvojio bodove", sukus je onog što je izgovorio talijanski stručnjak nakon utakmice.

Bila je to tvrda i čvrsta utakmica, a možda i ključni trenutak dogodio se u 51. minuti kada je Hajduk ostao s igračem manje nakon što je isključen Nihad Mujakić (drugi žuti karton).

Osijek je s igračem više zabio dva gola, a strijelci su bili Laszlo Kleinheisler (59) i Ramon Mierez (89).

"Nakon to isključenja se promijenio omjer snaga. Do tog trenutka smo pokušavali iskontrolirati igru, ali nismo ulazili u puno rizika i šteta je što se dogodio crveni karton. Nismo još spremni igrati protiv jedne od najboljih momčadi u ligi s igračem manje, ali u prvom poluvremenu smo igrali dobro", rekao je Tramezzani pa dao svoje viđenje igre Hajduka u svojih prvih pet utakmica.

"Mislim da smo bili loši samo jednu utakmicu dosad, onu protiv Lokomotive. U svakoj drugoj smo nešto pokušavali i radili na sebi. I dalje radimo pod pritiskom, to se vidi na igračima, ali moramo raditi".

image
Nenad Bjelica i Paolo Tramezzani

VLADO KOS/CROPIX Cropix

Hajduk iz Osijek ide direktno u Opatiju gdje će se spremati za Jadranski derbi u srijedu.

"Napokon ćemo imati vremena za normalan trening i malo odmora, i nakon toga bi momčad treba izgledati bolje", zaključio je Talijan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 21:17