2. kolo HNL Fantasy - Najbolji vezni igrači i igrač kola
 HNL SUPERSPORTSKE FANTASY
SUPERSPORTSKE HNL FANTASY

Trebalo je vjerovati u Lovru Majera: Oni koji su ga postavili za kapetana zaradili su čak 40 bodova!

Otvoreno je 3. kolo HNL fantasyja - složi momčad i svako kolo osvoji vrijedne SuperSport bonuse
Piše: PromoObjavljeno: 29. srpanj 2021. 17:39

Spremamo se za treće kolo HNL fantasyja i na dan kad 3 od najbolje 4 momčadi igraju europske utakmice predstavljamo vam najboljih 11 nogometaša 2. kola HNL fantasyja. Najboljih 11 čine 4 igrača Dinama, po 2 igrača Rijeke, Gorice i Lokomotive te 1 igrač Osijeka.

Fantasy igrač kola je Lovro Majer koji je svojim nastupom protiv Hrvatskog Dragovoljca skupio 20 fantasy bodova. Majer je prikupio 2 boda za 2 postignuta pogotka, 3 boda za asistenciju, 2 boda za više od 10 osvojenih kornera momčadi, 1 bod za odigranih više od 60 minuta, te 2 boda za pobjedu svoje momčadi. Fantasysti koji su modru desetku postavili za kapetana svoje momčadi u ovom kolu osvojili su fenomenalnih 40 bodova samo na njegovoj magiji.

Od napadača u momčadi kola svoje su mjesto pronašli Josip Drmić (14 b), Mario Gavranović (10 b) i Matar Dieye (9 b). Drmić i Dieye mogli su još podebljati svoj bodovni konto da nisu promašili zicere koje su imali, ali to nije utjecalo na krajnji rezultat te su i Rijeka i Gorica uzeli puni plijen.

image
2. kolo HNL - najbolji napadači
HNL SUPERSPORTSKE FANTASY Hnl Supersportske Fantasy

Veznu liniju uz Majera čine još Franjić (8 b), Babec (10 b) i Çokaj (9 b). Babec je ponovno zabio Šibeniku te je prava šteta što njegova udarčina iz drugog poluvremena nije išla u okvir Rogićevog gola, jer to bi bio također vrhunski pogodak. Franjić je asistencijom izborio svoje mjesto u najboljoj momčadi kola, dok je Enis Çokaj i drugo kolo za redom dio momčadi kola i sigurno je jedan od igrača koji su u najboljoj formi ušli u ovogodišnju sezonu HNL-a.

Obrambenu trojku čine Pivarić (10 b), Šutalo (17 b) i Jurčević (10 b). Svi braniči iz momčadi kola bili su ovo kolo i strijelci, dok je Šutalo nadodao i asistenciju. Pivarićev pogodak u 88. minuti bio je ujedno i pobjednički te sada Lokosi nakon remija protiv Hajduka imaju ukupno 4 boda na svom kontu.

image
2. kolo HNL - najbolji braniči
HNL SUPERSPORTSKE FANTASY Hnl Supersportske Fantasy

Na vratima je još jednom siguran bio Labrović (8 b) koji briljira u Rijeci nakon dolaska iz Šibenika. Na Malti je spasio obiteljski dom pauka koji se nalazio u desnim rašljama gola na stadionu Gzire United. Vrhunsku formu nastavio je i u drugom kolu te će sigurno biti jedan od ključnih faktora potencijalno jako dobre sezone Fiumana pod vodstvom Gorana Tomića.

image
2. kolo HNL Fantasy - najbolji golman
HNL SUPERSPORTSKE FANTASY Hnl Supersportske Fantasy

Ipak svakako je najupečatljiviji potez kola pogodak Marka Livaje iz derbija protiv Osijeka koji je zapalio Poljud, ali i sve društvene mreže te je već pretendent za gol sezone u HNL-u i šire. Mi smo dojma da je odradio potez sa školskog igrališta, dok neki misle da mu je lopta otišla preko noge. Bilo kako bilo, gol je fantastičan, kao što je bio i Livaja protiv bijelo-plavih.

TrSvakako nastavite pratiti HNL poteze te slagati svoju SuperSportske HNL fantasy momčad, jer ikonski je pratiti i voljeti HNL!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 18:16